TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Nézd meg, ahogy Ronda Rousey és Cris Cyborg férfiakat lapít palacsintává!

2015.03.11. 18:19 td_interim

 ronda-rousey-ufc-157-man-enough.jpg

Az MMA két csúcsragadozó-nője egy japán showműsorban aprítja az „erősebb nemet.”

 

A japánok a verekedős szórakoztatóipar igazi császárai. Ezt minimum a Pride és az Inoki Bom-Ba-Ye óta tudjuk, de ez még mindig csak a jéghegy csúcsa. Amíg Amerika csak szemérmesen kóstolgatja az interszexuális küzdelmeket, és hagyja, hogy a Fehér Isten puszta jófejségből lemondja az Univerzum Legnagyobb Bunyóját, addig Japánban már évekkel ezelőtt elhajtották a férfiakat mind a Rousey, mind a Cyborg nevű vágóhídra.

Honoo no Taiiku Kai TV nevű – aminek elképzelésem sincs a magyar jelentéséről, de talán a „rohaggyon meg az összes férfi” állhat hozzá a legközelebb – showműsorba top női sportolókat hívnak meg, hogy saját pályájukon humorista foglalkozású srácokat alázzanak le. Azt hiszed, ez valami kegyetlen hülyeség? Tévedsz, pompás szórakozás! 

td_banner2.jpg

Ronda Rouseyt még a ketrecharc előtti időkben sikerült elcsábítaniuk, így Rowdy friss olimpiai érmesként három hobbijudóst fektet ki. Az utolsó még ellenkezik is!

Ronda 6:50-kor bukkan fel 

Cyborg viszont már MMA szabályrendszerben nyomul, és meglepetésre ellenfele nem is kifejezetten elveszett a szőnyegen – még egy judo dobás is összejön neki, más kérdés, hogy kicsivel később már ő van alul, beleevickél egy hátsó fojtásba, és kétségbeesetten kopog. 

Girl power van, gyerekek!

 Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről! 

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr497259881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huffnágel Pista · http://www.huffnagelpista.com 2015.03.11. 18:52:15

Japánban már nem divat a pina - második, befejező rész
klou.tt/3qyf6uj2170p
süti beállítások módosítása