TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Lopjunk ruhát! – UFC 185 Embedded, második epizód

2015.03.11. 11:45 td_interim

brown_lop.jpg

Az Embedded folytatásában elszabadul a kisstílű bűnözés.

 

Matt Brown egykori edző-jó barátjához fűződő, vádemelésig el nem jutó ügye miatt új edzőterembe kényszerült, ahol még nem működnek az alapvető reflexek. Az Immortal elfelejt cuccot vinni a Strong Style-ba, de az edzés nem maradhat el, ezért a világ vezető MMA szervezetének sztárja azt teszi, amit minden hétköznapi, simlis ürge tenne ilyen helyzetben – kölcsönveszi valaki más ruhái, annak tudta nélkül, vagyis, oké, mit szépítsük, simán lop. Fontos kérdés! Ha Matt Brown elvenné a pólód, és teleizzadva hozná vissza, te kimosnád, vagy bekeretezve menne is a falra? Kevésbé büdös témával folytatódik a UFC „Mutassuk be harcosaink új érdekeltségeit”-sorozata, a Pettis-hajvágószalon és a Brown-turkáló után végre megnézhetjük Johny Hendricks Bigg Rigg Steakhouse-át is. Ahol a cukiságmérő egyszerűen felrobban: Hendricks három kislánya egy idő után átveszi az irányítást, és az étterem kellős közepén nekiállnak árnyékbokszolni. A Pettis tesók bepakolnak az útra, majd olyan kajákat esznek, amik nevét nem hogy én, még ők sem tudnák elismételni. Aztán megnyerik a fedett pályás szinkronivást. 

pettis_tesok.jpg

Aztán már csak annyi marad, hogy Rafael dos Anjos fejét lehajtva elkullogjon a Dallasba tartó repülőgép turistaosztályára, miközben – hoppávigyáztam – Carla Esparza ott pöffeszkedik ugyanazon gép első osztályán. A brazil bevándorlók nevében tiltakozom a latinó elnyomás ellen! :-(

 

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről! 

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr237259379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása