TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Barao szerint Dillashaw túl nagyképű, ezt használná ki legközelebb

2015.03.10. 17:22 td_hriczuakos

renan-barao-mitch-gagnon-mma-ufc-fight-night-barao-vs-gagnon.jpg

Április végén jön a régóta várt visszavágó TJ Dillashaw és Renan Barao között, mely némi meglepetésre Kanadában kerül megrendezésre.

 

 

 

Barao-nak sikerült visszatornásznia magát a csúcsra, és Mitch Gagnon legyőzése azt is jelentette, hogy lehetőséget kap arra, hogy visszaszerezze bajnoki címét. Mondjuk ehhez az is kellett, hogy csóri Dominick Cruz megint sérülést szenvedjen, emiatt pedig ugrott neki a címmeccs. TJ eddig egyszer védte meg az övet, a relatíve ismeretlen Joe Soto ellen, azonban a kihívó nem ijedt meg, és komoly feladat elé állította a címvédőt. Bár Renan csapata megpróbálta összehozni, hogy Brazíliába vigyék a visszavágót, ez végül nem jött össze nekik, így be kell érniük azzal, hogy Kanadában legalább TJ sincs hazai pályán.

A korábbi bajnok nemrég az MMAJunkie rádiójának vendége volt, ahol arról beszélt, hogy szerinte TJ nagyképűsége még előnyt is jelenthet a számára:

„Figyeltem, ahogy az elmúlt időszakban sztárolta magát, egyszerűen hihetetlenül nagyképű. Az öv még csak nemrég van a birtokában, de máris úgy gondolkodik, mintha már túl lenne a közös meccsünkön, és folyamatosan arról beszél, hogy milyen tervei vannak a jövőben. De majd meglátja, mi történik.”

 

„Sokat tanultam az első meccsből, alaposan kielemeztük Dillashaw mozgását. Keményen készülök az összecsapásra, mert szeretném ismét magamhoz szorítani a bajnoki övet. A legutóbbi meccsem után kissé magabiztosabb vagyok, és mindent megteszek majd annak érdekében, hogy az én kezemet emeljék a magasba.”

H.Ákos

td_banner2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr817256289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása