TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Megérkeztek az anyámborogass-gála felszopói – UFC 185: Pettis vs dos Anjos Countdown videók

2015.03.09. 18:38 td_interim

 10940639_791191884269612_1101741054931657569_n.jpg

Atombombának ígérkezik a hétvégi rendezvény, a UFC meg is kezdte a bemelegítést az ilyenkor szokásos visszaszámlálós videókkal. Kattints és mozizz!

 

Ilyen is rég volt már: a UFC 185 képében végre megint van egy olyan gálánk, amit az elejétől a végéig kíváncsian várhatunk. Már a tévében közvetített meccseken is olyan szórakoztató, és lassan közönségkedvenc-státuszba csusszanó bunyósok lépnek ketrecbe, mint a minden idők egyik legcsúnyább MMA-s szemszúrásából felépült rúgógép, Daron Cruickshank, vagy a pofátlanul nyugodt és magabiztos középsúlyú ígéret Elias Theodoru. De még a Fightpass-es prelimek közé is bírtak olyan harcosok szorulni, mint a kiváló Kicsipettis, és Az Utolsó Ember, Aki Megverte Conor McGregort (Joseph Duffy), aki most fog debütálni a szervezetnél.

A main card meg pláne broklesznár. A kínálat olyan hálás, hogy kis túlzással rögtön a kezdő, Henry Cejudo vs Chris Cariaso meccs megkaphatná a saját countdownját, az Alistair Overeem vs Roy Nelson randi pedig bármely, kicsit is kevésbé észbontó felállás esetén egyértelműen forgatócsoportért kiáltana. De jó oka van annak, hogy a nehézfiúk ezúttal lemaradnak a rivaldafényről: a gála utolsó három meccséből kettő címmeccs, a harmadik pedig egy következő bajnoki kihívó személyéről dönt.

td_banner2.jpg

Johny Hendricks élete legrosszabb fogyasztására most élete legjobbjával válaszol, így az ex-váltósúlyú bajnok, és a bántalmazásos pert frissen megúszó, meghátrálást hírből sem ismerő Matt Brown csatáján két csúcsformában lévő jelölt verekedhet meg a lehetőségért, hogy kiköszörülje a csorbát, amit a jelenlegi király, Robbie Lawler ejtett a mérlegén.

 

A frissen megalakult női szalmasúly neveivel még csak ismerkedünk, így igazán feladja a leckét Joanna Jedrzsdfse Jędrzejczyk. Nem csak a neve veszélyes viszont a lengyel lánynak, hanem a végtagjai is, izgalmas lesz látni, hogyan boldogul majd a muay thai-mestrelövész a bajnok, Carla Esparza kiváló birkózásával.

A gála főmeccse már előre annyira csillog, hogy inkább a Glamournak kéne róla írnia, nem nekünk: a „minden idők legjobb könnyűsúlyúja” címre gyúró Anthony Pettis kísérli majd megdönteni az egy másodperc alatt leadott fordulórúgások számát (a mostani rekord 62, aki tartja: Anthony Pettis), miközben Rafael dos Anjos a dagis csúfolódás mellett végre ismét beröffentheti a betonállú váltósúly-idomár Benson Hendersont is kiütő ökleit.

Ha a meccsek csak fele olyan jók lesznek, mint a kínálat maga, már akkor is simán megszülethet az év gálája.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr577254719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása