TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Benson Hendersonnak acélból vannak a tökei, utolsó perces helyettesként megint bejelentkezett egy váltósúlyú meccsre

2015.03.08. 11:33 td_interim

6488210.jpg 

Ben Saunders kidőlt, Erick Silva ellenfél nélkül maradt, Bendo pedig Bendo.

 

2015-öt sem ússzuk meg sérülés miatt felborult gálák nélkül, de úgy tűnik, idén megvan a tökéletes helyettes minden ilyen helyzetre. Benson Henderson, amint megneszelte, hogy a brazil váltósúlyú reménység, Erick Silva ellenfele, Ben Saunders sérülés miatt két héttel a meccse előtt lemondani kénytelen a szereplést, azonnal twittert ragadott, és minden felesleges fakszni nélkül bejelentkezett a helyére.

Pont, mint bő egy hónapja, Brandon Thatch ellen. További párhuzam, hogy mint a múltkor, most is Bendo lenne a gála egyértelműen legnagyobb neve, és ő adná meg a szükséges pluszt az egyébként eléggé hígra sikerült cardnak. És még valami: Henderson ismét abszolút ellenséges területre menne verekedni egy jóval nagyobb harcos ellen, de most még kósza vállveregetésekre sem számíthatna, mert a UFC Fight Night 62-t nem az U.S.A.-ban rendezik, hanem Rio de Janeiro-ban.

Hülyén hangzik, de Bendónak jót tett, hogy elveszítette a könnyűsúlyú övet, és hogy vereségei miatt egyelőre kívülállóként figyeli a Pettis utáni hajszát. A vállaira nehezedő nyomás elillanásával most a UFC eredeti Cowboyaként annyit verekedhet, amennyit csak akar, és a pontvadászattal töltött évek után arra is emlékeztethet minket, hogy a félelmet továbbra sem ismeri. A UFC egyelőre nem reagált Henderson felajánlkozására. A Fight Night 62-t március 21-én rendezik.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről! 

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr877250691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása