TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bendo erről lecsúszott: Koscheck ugrik be Silva ellen

2015.03.08. 19:10 td_interim

 

002_josh_koscheck_0_0.jpg

 

Hiába a buzgó-bátor és kiváló Benson Henderson, az elég ergya formában lévő Kos-t választották a kidőlt Ben Saunders helyettesének.

 

Elvettek tőlünk egy nagy sztorit, és helyette kaptunk egy olyat, aminek olvastán csak a fejünket tudjuk vakarni. Hiába jelentkezett úgy Ben Saunders kidőlésekor Benson Henderson, hogy majd' kiesett a padból, a UFC Josh Koscheck-et küldi ketrecbe Erick Silva ellen a UFC Fight Night 62-n.

 

Ez pár hónapja még teljesen logikus döntés lett volna, de azóta történt két fontos dolog: Bendo bebizonyította, hogy hozzá képest óriás méretű pusztítók ellen is van keresnivalója a ketrecben, Kos pedig mindent megtett azért, hogy soha többé ne akarjuk az oktagon közelében látni.

 

 

Kösz, ilyet többet ne, ha lehet.

 

Múlt heti meccse előtt 15 hónapot hagyott ki Koscheck, Ellenberger rekordcsúnyán végezte ki, zsinórban négy vereségnél tart, melyből az utolsó három a TKO-KO-fojtás mintát hozta. Nem az az előélet, ami után az ember oda akarná rakni egy hét évvel fiatalabb brazil elé Brazíliában, két hét felkészülési idővel. Ugyanakkor ez az utolsó mérkőzés Kos UFC szerződésén, újat kapni aligha fog, és lehet, hogy már nem is szeretne.

 

Ha Silva UFC-s sormintáját nézzük, az egy győzelem-egy vereség páros ismétlődik szüntelen. Índio tavaly decemberben győzött, úgyhogy ezt most már csak jófejségből is el kell veszítenie a szebb időket is megélt amerikai ellen.

 

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

 

fb_ertessites.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr877251931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása