TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Így kell helyretenni egy kötekedő vadbarmot

2015.03.07. 20:23 td_interim

 d486106e5e75c784553dd323d8741211.png

Túltolta az arcoskodást a szétvarrt fejű ketrecharcos, csattanós lett az ellenfél válasza.

 

A tetkók alól ki sem látszó Julian „Julz The Jackal” Rabaud maga a két lábon járó ketrecharc-ellenkampány: egyesíti magában az MMA-val kapcsolatos összes negatív sztereotípiát. Ragyogó főellenség válna belőle egy '80-as évekbeli karatefilmben, ahol az agresszor lelki terror alatt tart, és halomra ver minden kihívót, míg végül az ügyeletes Mr. Miyagi legcsendesebb tanítványa el nem keni a száját. Mivel Kovi után az élet a legnagyobb filmrendező, pontosan ez is lett Rabaud sorsa. 

td_banner2.jpg

Rabaud a Nitro harmatsúlyú bajnokaként fullba nyomta a kretént a szervezet 11. gáláját megelőző farkasszemeknél, folyamatosan a csendes-rendes-ázsiaias Ben Nguyen arcába mászva. A szerényen mosolygó Nguyen aztán a ketrecben adott csattanós választ az extrém mentális hadviselésre, rögtön az első menetben.

Az eset egy évvel ezelőtt történt, de csak most kezdett el felhabzani internet-szerte. Az igazságosztás pillanata annyira édes, hogy érdemes több kameraállásból, veretős bulizenére is megtekinteni.

Arcoskodásból persze van bőven az MMA-ban, de szerencsére szép számmal akadnak ellenpéldák is.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr877249211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2015.03.07. 21:46:37

Na ez tetszett :) Kicsit tulkompenzalt a srac, erezte, hogy veszteni fog, igy is lett...
süti beállítások módosítása