TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ettől a videótól MEGŐRÜLSZ

2015.03.06. 21:24 td_interim

mind_fuck-s1280x1024-95856.png 

Van úgy, hogy a legjobb dolgokon kell agyalni a legkevesebbet. Valaki, valahol, valamikor feltette magának a kérdést, hogy „miért is ne játszhatnám le az MMA legeszelősebb kiütéseit egymás után, de visszafelé?” Erre nyilván lehetetlen volt ellenérvet találni, úgyhogy az Ismeretlen Mester meg is csinálta, a valóság pedig ezzel egy hatalmas gliccsé változott.

 

Vad parasztlengők és brutális körrúgások suhognak fordítva, harcosok facsarodnak teljesen lehetetlen pózokba, és röpködnek-pattognak a gravitációra fittyet hányva egy agyahagyott groteszkdiszkó színpadán. A börleszk persze úgy az igazi, ha bizarrságában is humanista: ezen a videón újra és újra a segítőkész bajtársiasság nyilvánul meg, ahogy minden egyes párosításon a véresen és eszméletlenül földön fekvő harcoshoz feldúltan odamoonwalkol a barátja, hogy addig üsse-rúgja annak fejét-máját Twin Peaks mozgással, amíg a pórul járt fél meg nem gyógyul, és talpra nem limbózik. .001 lvl gésűrezstropS

 

 Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

 fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr207247151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása