TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: ATT vs. Blackzilians csata jön a TUF következő évadában

2015.03.04. 10:47 td_hriczuakos

tuf-21-.jpg

2005-ös megalakulása óta a The Ultimate Fighter hozott erős, és egyben lájtosabb szériákat is, közben meg csatornát is váltott, hogy végül a FOX Sports nézői is hétről hétre követhessék az eseményeket.

 

 

Legutóbb például kizárólag női harcosokat vonultattak fel, majd a szezon végén Carla Esparza személyében meg is koronázták a női 115 fontos súlycsoport bajnokát. Persze nem maradhattak el a nemzetközi szériák sem, Brazíliában is minden évben van már TUF, de Ausztrália, Kanada és az Egyesült Királyság sem maradt ki a mókából. Számomra azonban csak most jön el az igazi robbanás a show történetében, amikor két rivális tábor tagjai csapnak majd össze, nevezetesen Florida két leghíresebb terme, az American Top Team, és a Blackzilians. Mindkét alakulat jócskán küldött már embereket az UFC-be, és egyik csapat sincs híján nagy tehetségekben, szóval az izgalom garantált lesz.

A következő évadban néhány újítás is szerepet kap majd: ezúttal nem Las Vegas ad otthont a harcosoknak, hanem saját edzőtermükben készülhetnek az összecsapásokra, a győzelem pedig egyúttal a hazai pálya előnyét is biztosítja. A műsorban 16 váltósúlyú bunyós kap lehetőséget a bizonyításra, a show végén pedig a több győzelmet behúzó csapat 500 ezer dollárral lesz vastagabb. Most pedig nézzük a két csapat tagjait:

ATT:

Marcelo Alfaya (16-7, 1NC) Porto Alegre, Brazil

Steve Carl (21-4), Belle Plain, Iowa

Nathan Coy (14-5), Vallejo, Calif.

Michael Graves (4-0), Toledo, Ohio

Hayder Hassan (6-1), Fort Lauderdale, Fla.

Sabah Homasi (8-4), New Brunswick, N.J.

Uros Jurisic (5-0), Ljubljana, Slovenia

Steve Montgomery (8-2), Florence, S.C.

 

Blackzilians:

Valdir Araujo (14-5), Gama, Federal District, Brazil

Carrington Banks (3-0), Peoria, Ill.

Luiz Buscape (16-5), Joao Pessoa, Paraiba, Brazil

Jason Jackson (4-2), Kingston, Jamaica

Vincente Luque (7-4-1), Westwood, NJ

Andrews Nakahara (4-2-2), Mogi das Cruzes, Sao Paolo, Brazil

Felipe Portela (8-2), Brasilia, Brazil

Kamarudeen Usman (5-1), Auchi, Nigeria

Mindkét csapatban találhatunk ismerős arcokat: az ATT-s Steve Carl például WSOF bajnok volt, majd Palhares kopogtatta. Kamarudeen Usman pedig Hendricks felkészülését segítette GSP ellen. A TUF tehát 21-ik szezonját kezdi el, a premier pedig az USA-ban április 22-én kerül adásba.

H.Ákos

Valóban követsz minket? Kérj értesítést legfrissebb híreinkről!

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr677238513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása