TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Rampage vs Bellator

2015.03.03. 14:40 td_ede

rampage_4.jpg

Coker nem akar belenyugodni, hogy a UFC mellett csak második lehet, ami érthető, hiszen azon felül, hogy Dana elhalászta CroCopot és Lesnar sem nagyon kíván a Bellatorban harcolni, most Rampage Jackson passzolta a Bellatort, hogy a UFC 186-on ketrecbe lépjen Fabio Maldonadó ellen. 

 

A Bellator tegnapi nyilatkozata:

A Bellator MMA ma kénytelen volt bírósághoz fordulni, hogy meggátolja Quinton Rampage Jackson áprilisi UFC mérkőzését ,mivel az ellenkezik a szerződésében foglaltakkal ugyanis a hat mérkőzésből, amire aláírt még hármat nem teljesített, így nem is küzdhet más szervezetnél. Bízunk a New Jersey-i bíróság ítéletében, és bizakodva várjuk, hogy az MMA nagy sztárja újra nálunk lépjen ketrecbe.

Quinton utoljára egy éve harcolt a Bellator 120 gálán Muhammed Lawal ellen, akit egyöntetű pontozással le is győzött, majd egy vita után lelépett a szervezettől és aláírt a UFC-hez, amit Rampage szerinte nem csak a visszautasíthatatlan pénzbeli ajánlatnak köszönhetünk, hanem annak a tiszteletnek, amit a másik szervezetnél hiába várt. Na persze... de gondoljon bárki bármit, Rampage nem ijedt meg a Bellator bejelentésén és a Twitter oldalán üzent:

Nevetséges, ahogyan a Bellator tálalja az elvárásait, hiszen semmi ilyen kötelezettségről nem tudok, semmi hivatalos papírt erről nem kaptam. Valójában nincs is kötelezettségem velük szemben, vicc az egész

Meglátjuk mit gondol erről a bíróság, remélhetőleg ítélet csak a UFC 186 után lesz, ahogy a dopping tesztek eredménye is a gálák utánra érkezik.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr357237077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása