TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Otthagyta a UFC-t az egyik legnagyobb sztárja?

2015.03.03. 12:55 td_interim

gettyimages_134306709_0.jpg 

A legendás Burt Watson, a „Sztárok bébiszittere” a UFC 184 main cardjának kellős közepén lépett le, azóta se derült ki, hogy miért, ahogy az sem, mi lesz a folytatás.

 

Ahogy a jelenlegi garnitúrából senki, úgy ő sem volt ott a kezdeteknél, mégis úgy érezzük mindannyian, hogy Burt Watson nélkül nincs UFC. A bohém papa évek óta intézi a harcosok kisebb-nagyobb ügyeit, ő fogadja a sportolókat a gála helyszínén, ő felel azért, hogy a mérlegeléseken mindenki időben a színpadra lépjen, és ő az, aki a harc estéjén emberi stopperóraként bekukorékol a bunyósok öltözőjébe, hogy „még öt-két-akárhány perc, bébi!” És ő az, aki végül útnak indítja a harcosokat az oktagonba, legendás rikkantásaival legalább annyi boldogsághormont felszabadítva, mint amennyi adrenalin a sportolók szervezetében dübörög. A csóka nem csak hogy nagyszínpadra termett, de alighanem ott is fogant, és egyértelműen az egyetlen ember, akit feltétel nélkül mindenki imád a UFC-ben.

 

És most lehet, hogy otthagyja az egészet a gecibe.

td_banner2.jpg 

Watson a UFC 184 PPV kellős közepén lépett le a Staples Centerből, és azóta se tudni biztosan, hogy miért. Tweetek tömkelege foglalkozik a témával, de egyelőre mindenki csak backstage-pusmogásokra hagyatkozik. Annyi biztos, hogy Watson a gála utáni napon már nem volt a helyszínen. Pedig ő az, aki nem csak a gála előtt, de utána is gondozza a sportolókat, ő az, aki a másnap reggeli reptérfuvart koordinálja. A Rousey – Zingano másnapján már nem volt ott, hogy ezt a feladatát ellássa. Van, akinek ennyi is elég volt ahhoz, hogy biztosra vegye a felmondását.

A harcosoknak azt mondták, Watson azért nincs ott, hogy útnak indítsa őket, mert lebetegedett, és ezért hagyta ott előző este a gálát is.

Később újabb (meg nem erősített) részletek kerültek elő: a UFC összekülönbözött Watsonnal, mert az a mérlegelésen „elhanyagolta Mark Munozt, és ott hagyta a fogyasztás után.” (Munoznak meg kellett ismételnie a bemérést, mert első körben túlsúllyal érkezett.) Watson állítólag ezt követően mondott fel (már ha felmondott, persze).

Ez hatalmas baromságnak tűnik, egyrészt, mert Munoz nem oviskorú, hogy ne tudna vigyázni magára, ráadásul egy olyan helyen, ahova azért vitték, hogy a seggét is kinyalják, másrészt a harcos nyilván nem egyedül tévelygett az épület rémisztő folyosóin, hanem a csapatával. Amint ez az elmélet felmerült, Munoz hanyatt-homlok tagadta is:

Ariel Helwani is rárepült a témára, ő azt már meg tudta erősíteni hivatalos forrásokra hivatkozva, hogy valóban vitába keveredett Watson és a UFC vezetése, de hogy min, azt nem tudni, illetve az is kiderült, hogy Burt „még” nem mondott fel, illetve „még” nem rúgták ki.

Azt hiszem, minden MMA-rajongó nevében beszélek, amikor azt mondom: WHITE, FERTITTÁK, NE LEGYETEK HÜLYÉK, EL NE ENGEDJÉTEK EZT AZ ARANY EMBERT, A ROHADT ÉLETBE MÁR!!!

 

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

 fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr977236871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása