TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Brock Lesnar üvöltve veszekedett a WWE főnökével

2015.03.02. 18:52 td_interim

brock-lesnar-sslam.jpg 

A felek részéről szerződésvita állhat a háttérben, az MMA-rajongók részéről pedig közösségi reménykedés és rózsafüzér-morzsolás az előtérben.

 

Amikor pár napja Nagy Fehér Jelenést észleltek a UFC 184-en, minden rajongó megbolondult, és bepörgött kölyökkutyaként kezdett el körbe-körbe szaladgálni azzal, hogy „basszus, Brock Lesnar tényleg visszatérhet!” Jól tart minket a gazdánk, mert most újabb gumicsontot kaptunk, ezúttal egyenesen a legendás pro wrestling tudósítótól, Dave Meltzer-től, aki csúnya veszekedésnek volt fültanúja, még a hétvégi gála előtt. Aki üvöltött: Vince McMahon, WWE-főnök. És aki ÜVÖLTÖTT: Brock Lesnar, Brock Lesnar.

Hangos vita hallatszott, ahol Vince és Brock üvöltözött egymással, elég hangosan ahhoz, hogy az emberek aggódni kezdjenek, különösen Vince-ért, annyira rosszul hangzott mindez.

 

A WWE az utóbbi időben különös megkötéseket próbál a szerződéseibe csempészni, pl. kiterjesztett versenytilalmi záradékot, és az a hír járja, hogy szóban ugyan beleegyeznek a birkózók-szabta feltételekbe, de az írásos szerződésekben már más részletek szerepelnek. Ezek a trükkök lehet, hogy beválnak egy átlagos WWE-birkózónál, de nyilvánvalóan Brock nem tűr el ilyen hülyeségeket.

Fényesítitek már a zsírból és tesztoszteronból emelt Brock-házioltáratok legkegyetlenebb sarkát, vagy először örömtől sikkantgatva elolvassátok a fenti sorokat megint?

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr307234485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása