TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Török Dani: Kemény csatában nyertem, mostantól a kislányom születésére koncentrálok!

2015.03.01. 20:04 td_axl

torok-dani1.jpg

Török Dani tegnap Duisburgban tért vissza a kötelek közé, hogy egy fiatal és szívós srác ellenében ismét a győzelemre törjön a klubja által szervezett gálán.

 

Kemény és melós mérkőzésen Dani egyhangú pontozással nyert, ezzel pedig talán ismét jó időre távol marad a ringtől, ugyanis nyáron születendő gyermekének szenteli az idejét. Akárhogy is lesz, gratulálunk eddigi eredményeidhez harcos, egészséget és boldogságot kívánunk a továbbiakban! Dani értékeli a tegnap esti bunyót:

Sziasztok!

Na! Hát megmondom a frankót, nagyon keményre sikeredett a meccs! Igaz, 3-0-as pontozással nyertem, de egyáltalán nem volt egyszerű a bunyó! Kezdődött ott, hogy az ellenfél nevét rosszul kaptuk meg. Az edzőtársaim kinyomozták, hogy ki is az igazi ellenfél. Egy profi boxoló, thai-box alapokkal. Egy jó stabil srác és fiatal,  23 éves versenyző. Tehát nem fog a lábtól megijedni…

 

Le a kalappal előtte, mindent beleadott, nem ijedt meg a telt háztól, meg hogy hazai gyerek ellen kell mennie. Az első menetet keményen hoztam, a blokkot is átrúgtam olykor, a lábam pedig sérült benne. Tudtam, hogy ha nem megy le combra ezektől, az első menetben visszább kell vennem! Nagyon szabálytalanul jött es fogott, hogy a lábamat ne nagyon tudjam használni. Sok közelharc, dulakodás lett a vége és kemény csata.

 

Éreztem a 10 napos influenzát és hogy volt rajtam súlyfelesleg, nem ment le mind. De rutinból megoldottam, meg szét is rúgtam a srácot a saját lábammal együtt. Telt ház volt, sok magyarral és családommal...nyertünk! Most már a kislányom születésére koncentrálok, ez a legfontosabb! A TOTALDAMAGE oldalnak pedig köszönöm a riportot, hogy lassan 4 éve tudósít a mérkőzéseimről! 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr597231733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása