TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Anyu, sajnálni fogom Rousey nénit – UFC 184: Embedded, negyedik epizód

2015.02.27. 20:58 td_axl

rousey-embedded.jpg

Azt már megtudtuk az előző UFC 184 Embedded epizódokból, hogy Rousey anyukája előtt sosem fog kikapni, vagyis nem engedi meg ezt a kegyet senkinek, ettől függetlenül Zingano gyereke sajnálni fogja őt.

 

Mert a kis Zingano nem hogy nem utálja Rouseyt, hanem egyenesen imádja őt, a Rozália fan klub egyik hithű tagja, ami egészen morbid vonulat a család életében. Éppen ezért sajnálni fogja majd a bajnokot, ha Cat ledózerolja, Zingano pedig pont erre készül éppen. A negyedik embedded rész meg hozza a feminin vonalat, ami a farkasszemes szeánszt felvezette, vagyis az UFC 184 főmeccse és annak elő meccse is amazon küzdelmet hoz, mi pedig a gyönyörű főszereplőket kísérhetjük útjukon fürdőruha próbán innen és lábbalzsamozáson a furgon hátsó ülésén túl. Szombaton bunyó és ezek a hölgyek nem viccelnek majd, ebben biztos lehetsz. 

td_banner2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr907226327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása