TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Munoz az orvosi utasítás ellenére sem fontolgatja a visszavonulást

2015.02.26. 15:15 td_hriczuakos

mark-munoz-9663-edit.jpg

Az UFC 184 programjában a főmeccset Ronda Rousey vívja majd Cat Zingano ellen, a tét pedig a szervezet női harmatsúlyú bajnoki címe.

 

 

Ismerjük már a sztorit, Rousey még nem talált legyőzőre karrierje során, és most már nem csupán a karfeszítéssel képes meccset behúzni, hanem állóharcban is rengeteget fejlődött. Ellenfele, Cat Zingano is veretlen még, és a külföldi média szerint Ronda kisasszony eddig legkeményebb kihívója. Zingano UFC-s karrierje során eddig 2 meccset vívott, melyek meg is nyert Miesha Tate, illetve Amanda Nunes ellen. Az est másik főmérkőzésén szintén a hölgyeké a főszerep, Holly Holm várva várt debütálását Raquel Pennington ellen teheti meg. Holm is nagy ragadozó, a női ökölvívásban szinte mindent megnyert, és MMA karrierje során is szépen aprítja ellenfeleit.

Több izgalmas párosítás mellett a középsúlyú TOP 15-ös mezőnybe még éppen beférő Mark Munoz is visszatér, aki zsinórban 2 beszedett vereségét feledtetné a brazil Roan Carneiro ellen. Roan pánamerikai BJJ bajnok, aki 36 évesen tér vissza az UFC-be, ahol korábban nem sok sikerélményben volt része. Viszont sorozatban 5 megnyert meccsnél jár, és figyelembe véve, hogy Mousasi legutóbb kopogtatta Munoz-t, Carneiro is okozhat meglepetést. A „The Filippino Wrecking Machine” a FOX Sports-nak nyilatkozott korábbi sérüléséről:

„A legutóbbi mérkőzésem előtt a kicsit fájlaltam a térdemet, és akkor még fogalmam sem volt, hogy mennyire lehet rossz a helyzet. A meccsen aztán tovább romlott a helyzet, nagy fájdalmaim voltak. Az összecsapás után beszéltem is az orvosommal, aki úgy fogalmazott, hogy lassan ideje lenne valami másba belekezdeni, de én felvilágosítottam, hogy ez még egy darabig nem fog megtörténni.”

H.Ákos

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr17220443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása