TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Cris Cyborg átment az egyik doppingtesztjén

2015.02.25. 11:55 td_interim

hi-res-e31b955e324e717df9163d6cae8bd4d5_crop_north.jpg

Csillapodni látszik a kaliforniai pisihabzás: Cristiane Justino keményebb cucctesztje tiszta eredményeket produkált, a másik vizsgálat kiértékelésére viszont még várni kell.

 

Eddig remekül áll a Nagy Kaliforniai Csajpisiltetés ügye: múlt héten jött a hír, hogy mind Ronda Rousey, mind Cat Zingano mintái tiszták voltak, így minden akadály elhárult az év (eddigi) legnagyobb csajbunyója elől, most pedig az is kiderült, hogy Cris Cyborg is tisztát pisilt, legalábbis egy alkalommal biztosan.

td_banner2.jpg 

Cyborgra keményen rászállt a Kaliforniai Sportbizottság: neki nem egy, hanem két szúrópróbaszerű cuccteszthez kellett vizeletmintát adnia. A második, szigorúbb teszt eredményei érkeztek meg most tisztán. Ezt a mintát a Kaliforniai Egyetem laborjaiban vizsgálták ki, ezért értékelhették ki gyorsabban, mint a másikat, amit egy nyilvánosan elérhető laborban, a Utah-i Quest Diagnostics-ban kezelnek.

 

Cyborgnak az egyik vizsgálatot azért kellett elvégeztetnie, mert 2011-ben már megbukott egy doppingteszten ebben az államban. Ilyenkor a sportbizottságok csak akkor adják meg a bűnösnek az újabb harci engedélyt, ha az elvégeztet egy, az adott állam által szentesített doppingtesztet, tiszta eredményeket produkál, és az egész procedúrát ő állja, saját zsebből. A harcosnak néhány napon belül kétszer is mintát kellett adnia, amit a Kaliforniai Sportbizottság ügyvezető igazgatója, Andy Foster azzal magyarázott, hogy „jobb félni, mint megijedni.”

 

Cris Cyborg péntek éjjel lép ketrecbe az Invicta FC 11-en, hogy megvédje pehelysúlyú bajnoki övét Charmaine Tweet ellen. Mármint akkor, ha a másik teszten is tisztának bizonyul.

 

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről! 

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr877217855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása