TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A középsúlyban folytathatja Rashad Evans

2015.02.23. 15:19 td_interim

rashad.jpg

Suga újra bajnok akar lenni, viszont kizárt, hogy kiálljon barátja, Anthony Johnson ellen. Ha Rumble májusban lepofozza Jon Jones derekáról a UFC félnehézsúlyú övét, Evans 185 fontra fogyaszthat.

 

Rashad Evans végül a középsúlyban köthet ki – erről maga a harcos beszélt a UFC Fight Night: Bigfoot vs Mir-t megelőző közönségtalálkozón. Suga edzőpartnere és jó barátja, Anthony Johnson a szervezethez való visszatérése óta mindenkin átgyalogolt, akit csak elé raktak – Alexander Gustafsson kiütésével pedig kiérdemelte a félnehézsúlyú címmeccset Jon Jones ellen. Evans meg van győződve arról, hogy Rumble két meneten belül kiüti Bonest, és mivel éppen Jones kapcsán első kézből van tapasztalat arról, hogy a legjobb barátságot is kicsinálhatja, ha a felek egymás ellen harcolnak, úgy döntött, Johnson esetén ebből nem kér.

td_banner2.jpg 

Ha Anthony győz, én nem fogok harcolni vele. Segíteni fogok neki abban, hogy a tőle telhető legerősebb bajnokká váljon. Ha ez így lesz, akkor lehet, hogy lefogyasztok 185 fontra, vagy csinálok pár szupermeccset, vagy valami hasonló. Muszáj az övért hajtanom. Egyszerűen nem pöröghetek üresben, csak a pénzért harcolva. Harcolnom kell valamiért. Ha (Anthony) győz, valószínűleg lemegyek 185-re.

 

Ez nem lenne egyszerű, és ezzel Suga is tisztában van. Meccsek között 240 fontot nyom, úgyhogy egykori legyőzője, Lyoto Machida példája lebeg a szeme előtt, azaz nem egyik pillanatról a másikra, mérkőzésre való készülés közben fogyasztaná magát halálra, hanem hosszas diétázással érné el a kitűzött célt.

 

Machida lefogyasztott, úgy is maradt, és valahogy képes volt kitartani. Nekem is ezt kéne tennem: újraprogramozni a testem, egyre lejjebb és lejjebb menni, aztán ott maradni. Kemény lenne 240 fontról csak úgy lefogyasztanom 185-re.

 

Viszont ha Rumble valóban elveszi a bajnoki övet Jonestól, egy Bones – Suga 2 kedvéért Rashad még mindenképpen maradna félnehézben. Rashad Evans először két éve játszott el a középsúlyba való lefogyasztás gondolatával. Akkor kétmeccses vereség-szériával a háta mögött készülődött a Dan Henderson elleni találkozóra, és ha azon a meccsen is kikapott volna, becélozta volna a középsúlyt. Azt a mérkőzést megnyerte, így maradt félnehézben – a mostani döntés viszont nem rajta múlik. A Jones – Johnson meccset májusban hozzák tető alá. Evans jelenleg újabb térdsérülésével lábadozik, további 6-7 hónap kihagyás vár rá.

 

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr397208577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása