TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Rousey és Zingano is átment a szúrópróbaszerű cuccteszten

2015.02.20. 10:35 td_interim

 rousey-zingano.jpg

Vékony, tiszta, borostyánszín napsugár csurrant át Doppingország egének súlyos felhőin.

 

Megérdemeltünk már egy jó hírt is kokszügyben: a sorozatos botrányok közepette nemrég egy kortynyi friss levegőként hatott, hogy Anderson Silva második, meccs előtti tesztje tiszta volt, de reményeinket hamar összezúzta az ismét csak bebukott, harmadik teszt. Aztán csak úgy zuhogtak ránk az ütések: NAC-meghallgatás, eltiltások, új doppingellenes program a UFC-nél. Utóbbi fejlemények persze igazságosak, illetve üdvözlendők, de azt nem tudták feledtetni, miért is keserű a szánk íze.

td_banner2.jpg

Rousey és Zingano tiszta eredményei viszont igazi megkönnyebbülést jelentenek, és talán nem naivitás, ha ezúttal merünk abban bízni, hogy az tesztek és a csajok is tiszták maradnak, és a UFC 184 főmeccse arról szólhat végre, amiről egy bajnoki találkozónak szólnia kell: csakis a küzdelemről. A harcosok egyébként múlt héten adtak vizeletmintát, az eredmények pedig csütörtökön érkeztek meg, és olyanok voltak, akár a patyolat. A jó hírt a Kaliforniai Sportbizottság ügyvezető igazgatója, Andy Foster osztotta meg az MMAfighting-gal.

Ezzel még nem tudtuk le az összes kanyart a Nagy Kaliforniai Csajpisiltetés történetében: Rouseytól és Zinganótól a meccs után is mintát vesznek, ahol még minden gajra mehet, arról nem is beszélve, hogy a koksszal egyszer már megbukott, az egy nappal a UFC 184 előtt érkező Invicta FC 11 főmeccsén pehelysúlyú bajnoki címét védő Cris Cyborg két pisitesztje a UFC-s lányok mintáival szemben még mindig a Sportbizottság laborjában pörög.

Szóval van még min izgulni, de ez most akkor is legalább akkora megkönnyebbülés, mint amikor egy drogos rémálomfilmet fél liter kólával a hólyagodban szenvedsz végig, aztán a záró jelenet után azonnal kirontasz a mosdóba, ahol lehunyt szemmel élvezed, ahogy hangos csobogással a testedből ki-, a lelkedben pedig szétárad a melegség.

...

Ne nézzetek így rám, azért hugyozni mindenki szeret, nem?!

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr707190429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása