TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|JITSU: Sunyiban tér vissza a Metamoris

2015.02.20. 19:37 td_interim

ringuemetamoris.jpg

A világ legcsillogóbb grappling szervezete a hétvégén titkos tornát tart Kaliforniában.

 

Igazán izgalmas ötlettel állt elő Ralek Gracie szubmissiön grappling szervezete: titkos földharcosok részvételével még titkosabb tornát hoznak tető alá, és a fődíjról sem tudni még semmi biztosat azon kívül, hogy a nyertesnek nagyon jó lesz.

A Renzo Gracie – Kazushi Sakuraba dicsőségcsarnokos párosítással fémjelzett Metamoris 5 óta viszonylagos csönd honol a szervezet körül, amit ironikus – és csodásan kiszámított – módon ver fel mindennél hangosabban a fű alatt összehozott torna.

td_banner2.jpg

Egyelőre annyit tudni, hogy a hétvégén kaliforniai szupernehézsúlyú(!!!) grapplerek lépnek majd szőnyegre, a rendezvényt körmérkőzéses rendszerben bonyolítják, így minden résztvevőnek legalább négy, egyenként 15 perces találkozón kell bizonyítania. Gracie-közeli források szerint a meccsek során elért szubmissionök nagyobb súllyal esnek majd latba a rangsorolásnál, mint az összegyűjtött pontok, ami nagyon jó hír – így a brutálisan sűrű program ellenére is mindenki a finishre hajt majd.

A források azt is suttogják, hogy a torna győztese szőnyegre léphet a Metamoris 6-on, mégpedig Josh Barnett ellen, aki a Metamoris 4 legemlékezetesebb meccsén kifojtotta az ADCC kétszeres szubmissiön birkózás világbajnokát, Dean Listert. A Bloody Elbow a körbeveréses rendszer, és a fődíjként elnyerhető szerződés miatt a The Ultimate Fighterhez hasonlítja a kezdeményezést. Minden esetre így, hogy titkos a torna, legalább nem kell random embereknek perkálni, hogy feltöltsék a nézőtér üres széksorait. A szupernehézsúlyú meccseket a szervezet online fogja közzé tenni a következő hetekben.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr547192627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása