TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Itt az év vicce: pénzért gründol magának közönséget a Bellator

2015.02.19. 17:35 td_interim

fake_movie_extras_07.jpg

Annyira nagy az előzetes érdeklődés a 134-es számú gála iránt, hogy Coker neked fizet, csak hogy ott légy és megnézd.

 

A Bellator bérrajongókat kasztingol a jövő pénteki, 134-es gálájára. A British Invasion-re keresztelt rendezvényre annyira nem fogynak a jegyek, hogy Coker úgy érezte, ennyi üres széket túl nagy égés lenne a tévében mutogatni, úgyhogy a trash-talkshowk nagy hagyományokkal bíró eszközéhez, a testbérléshez fordult.

Random embereknek fizetni azért, hogy parancsra tapsoljanak, nevessenek és húúzzanak persze nem csak a legagyrohasztóbb műsorok sajátja, hasonló eszközökkel bőven élnek olyan igazán nagy költségvetésű, rangos rendezvények is, mint az Oscar gála. De azért a legtöbbünknek mindez mégis csak a Jerry Springer/Mónika Show kapcsán jut eszébe.

td_banner2.jpg 

A Bellator a new yorki Gotham Casting kasztingirodát bérelte fel az üres széksorok feltöltésére, és úgy tűnik, vagy Cokernek, vagy a gothamosoknak, de valakinek tuti fogalma sincsen arról, hogyan is működik az internet: a toborzó lapnak természetesen percek alatt híre ment, osztották, mint Broklesznár a pofont, és azóta is a röhögéstől hangosak a külföldi MMA fórumok. A szerencsétlen posztot persze hamar lekapta a kaszting iroda, de a baj már megtörtént, az internet pedig nem felejt. Az alábbi kép aranykeretbe foglalva kerül majd be az ketrecharc műcsarnokába:

b-jsejbcyaaptht.jpg

Amikor nagy röhögve ellátogattam a Gotham honlapjára, az aktuális projektek rovatban semmit sem találtam, és az ügynökség Facebook profilján sincs nyoma a British Invasiönnek. Úgyhogy erről az álmomról egyelőre nagy szomorkodva le kell tegyek, pedig minden megvan bennem, hogy csodás bérrajongó lehessek: vannak végtagjaim, amiket jó hangosan össze tudok csapkodni, és fejemen lévő szájjal nagyon szélesen tudok vigyorogni, amikor így beletömik a pénzt, miközben mellé még mellé meccseket is nézhetek. Nade talán majd legközelebb!

 Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

 fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr827189535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása