TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Kalifornia képtelen leállni Cyborg pisiltetésével

2015.02.18. 19:13 td_interim

cris-cyborg1.jpg

Egy héten belül kétszer kellett mintát adnia Cristiane Justinónak.

 

Kalifornia legújabb slágere a csajpisiltetés. Nem csak Ronda Rouseyt és Cat Zinganót kényszerítették arra, hogy egy pohárka fölött kelljen görnyedezniük, rászálltak Cris Cyborgra is, de nem is akárhogyan.

A brazil gyilkológépet először múlt csütörtökön kapták el egy körre, tegnap pedig újráznia kellett. A Kaliforniai Sportbizottság ügyvezető igazgatója, Andy Foster azt mondta, az első pisiszkennelésen még rekreációs drogokra vadásztak, a tegnapi húgymustra viszont már konkrétan a doppingszerekre fókuszált. A Rousey – Zingano szürethez hasonlóan itt is mindkét vizsgálat eredményét egy jövő heti, még a meccset megelőző időpontra várják.

td_banner2.jpg 

Cyborg 2011-ben stanozolol-lal, egy anabolikus szteroiddal bukott meg Kaliforniában, és azóta sem meccselt itt. A bukás miatt arra kötelezték, hogy saját zsebből fizesse ki a Bizottság által szentesített tesztet, a harci engedélyt pedig nyilván csak akkor kaphatja meg, ha át is megy a vizsgálaton. Illetve most már kettőn – elég valószínű, hogy a másodikhoz is neki kellett pisilnie tejelnie. Hát így persze könnyű mások hólyagjával játszadozni!

Cyborg február 27-én, az Invicta FC 11-en lép ketrecbe, hogy megvédje pehelysúlyú övét Charmaine Tweet ellen. Másnap, pár sarokkal arrébb Ronda Rousey vív majd főmeccset Cat Zingano-val a UFC 184-en. Ha a pisijük is úgy akarja.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

 fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr547186743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása