TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Soa Palelei-t elrabolták, időjárás-jelentés beolvasására kényszerítették

2015.02.15. 13:02 td_interim

soa-palelei-weather.jpg

Egy ausztrál átverős műsor bebizonyította, hogy legalább olyan szórakoztató dolog nagytestű embereket szívatni, mint nagytestű kutyákat.

 

A nehézsúlyú ausztrál Palelei az egyik helyi csatorna I'm A Personality, Get Me Out Of Here című műsorában vendégeskedett, amelynek az a lényege, hogy fogják a híres embereket, bekötik a szemüket, és teljesen random, de profilukba abszolút nem vágó szituációkba dobják őket, aztán felveszik, ahogy az áldozat szerencsétlenkedve megpróbál megbirkózni a feladattal. Palelei-t egy tévéstúdióba hurcolták, ahol így élesbe'-hátulról-módra be kellett olvasnia az aznapi időjárás-jelentést. Íme a küzdelem:

Én pár évig egy kisebb tévécsatornánál dolgoztam szerkesztő-riporter/bemondóként, és ha egy kívülállónak tömören össze kéne foglalnom, hogy milyen is a hírolvasás, akkor azt mondanám, hogy kurva nehéz. Folyik rólad a verejték a brutális hő miatt, amit a rád szegezett reflektorok ontanak – és amelyek egyébként is úgy világítják ki a szemed, hogy amíg erőszakkal meg nem tanítod magad arra, hogyan kell egyenesen az optikába nézni, addig úgy ráncolod a homlokod, mint Clint Eastwood a vadnyugaton. Megilletődöttségedben még akkor is alig tudod követni a súgógépen futó szöveget, ha direkt a te kedvedért belassítják, vállalható intonációról pedig az első hónapokban ne is álmodj. Hírolvasáskor a világ legtermészetellenesebb szituációjában kell viszonylag természetesnek tűnnöd.

Na, ennek fényében Palelei nem is volt olyan rossz, legalábbis az én első kísérletemnél mindenképpen vállalhatóbbra sikerült a fellépése. Persze én nem böfögtem bele a szövegembe – de hát én nem is vagyok a UFC ketrecharcosa, hogy ezt megengedhessem magamnak!

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr207177041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása