TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Badr Hari kihívta a nehézsúlyú elit predátorait

2015.02.13. 11:56 td_axl

badr-hari.jpg

A cikk címében használhattam volna akár a TD|BULVÁR sorozatunk tag-jét is, de végül némi komolyságot erőltettem magamra és a következő sorokra. Szóval a jó öreg Badr Hari dubajozik csak manapság, ugyanis bírósági tárgyalásainak és börtönbüntetésének árnyékában komolyabb szervezet nem engedi be a kapuin.

 

Komolyabb szervezetnek pedig elsősorban, vagy talán kizárólagosan a GLORY említhető, nah, az a játszótér zárva van Hari számára. Viszont hogy senki ne feledje a Bad Boy dicső napjait, aktív közösségi médiaéletet él a srác, vagyis az imidzs-építői valami ilyesmibe fogtak, ugyanis egy infógrafikát feltolva a Twitterre kvázi kihívást intézett Badr a nehézsúlyú elit irányába.

Vagyis csak részben elit, mert Verhoeven, Ghita és a lábtöréséből lábadozó Spong még ide tartozik, de a kokainügyei miatt szintén a hűvösre igyekvő Gerges biztosan nem, ahogy a Patrice Quateron sem. De pont ez lehet a trükk, hiszen Hari nagy balhé közepette elmaradó Quateron elleni meccs pótlását prómózhatják fel ily módon, hogy Ghita-ék között emlegetik a srácot. Ügyes, már aki bekajálja. A végére pedig egy Instagram videó, ahol Hari ordítozva növel adrenalint a nagy súlyok fölött, a poszt címében pedig ismét a nehézsúlyt fenyegeti. Asszem ideje lesz egy tehetséget elpazarló Ignashov-hasonlat cikket írni Hari-ról. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr297171485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása