TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Váratlan fordulat: a Rousey – Zingano pisiteszt-eredményeket a meccs ELŐTT hozzák nyilvánosságra

2015.02.12. 18:31 td_interim

usa-today-7669007_0.jpg

Az úttörő ötlettel a UFC 184-et szentesítő Kaliforniai Sportbizottság állt elő.

 

Az államok sportbizottságainál lassan kezd leesni a tantusz. Harcosok egész sora bukik meg a cuccteszten úgy, hogy a laborban még a bunyó előtt kiderítik, hogy a sportolók biológiai fegyvert visznek magukkal a ketrecbe, és a szokásosnál is súlyosabban veszélyeztetik ellenfelük testi épségét, de az eredményeket mindig csak a meccs után hozzák nyilvánosságra, amikor a potenciálisan agyonvert, nem-kokszoló ellenfélnek tulajdonképpen már mindegy.

Valaki most a Kaliforniai Sportbizottságban kihúzhatta a fejét a saját seggéből, és ráébredhetett, hogy ez így nem oké. Változtatnak ezen az abszurd helyzeten: a február 28-i, UFC 184 két főszereplőjét, a női harmatsúlyú bajnok Ronda Rouseyt, és kihívóját, Cat Zinganót is szúrópróbaszerű doppingtesztnek vetették alá, és az eddig bevett, kretén gyakorlattól eltérően a bizottság az eredményeket még a rendezvény előttre ígéri. Zingano kedden, Rousey tegnap görnyedt a kis pohárka fölé.

td_banner2.jpg

Egy normális világban ennek persze nem kellene szenzációnak érződnie. Ez a dolgok logikus menete, és ha ennek megfelelően működtek volna eddig az államok sportbizottságai, akkor nem kellett volna olyan hülye helyzetekbe keveredniük, mint Jonesnál, és Silvánál, hogy a meccsek előtt bebukott teszteredményekkel a meccsek után égetik magukat.

A Kaliforniai Sportbizottság ezzel a lépéssel a gála bevételeiből befolyó részesedését kockáztatja: ha bármelyik csaj megbukik, le kell fújni a főmeccset, amivel aztán nézettségileg tényleg le lehet húzni az egész rendezvényt a vécén. De azért még egyszer mondom: ne tapsoljunk nekik felállva, a tisztességes munkavégzés a minimum. És kíváncsi vagyok, mennyire lesz rendszeres ez az előzetes szorgoskodás, ha esetleg a jövőben megcsappanna a cuccal bukók száma.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr867165345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása