TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Johny Hendricks és az extra kilók

2015.02.10. 14:21 td_Emree

111413-ufc-johny-hendricks-pi-mp_20131114165822264_660_320.JPG

A tavalyi év edzőjének választott. táplálkozási tanácsadó guru Mike Dolce szerint kliense, Jonhny Hendricks jobb volt Robbie Lawlernél legutóbbi meccsükön, még ha ezt a bírók nem is így látták. Hendricks következő ellenfele az „Immortal” Matt Brown lesz, a győztes pedig közel kerül egy címmeccshez. Ez a párosítás komoly izgalmakat tartogathat, addig, azonban Johny fiúra komoly kihívás vár, önmaga és a kilók legyőzése képében.

Johny Hendricks szeret eszegetni két meccs között. Olyannyira, hogy ha Daniel Cormier a világ legnehezebb félnehézsúlyúja, akkor Hendricks simán a világ legnehezebb váltósúlyúja. Előfordul, hogy a testtömege 210 font (kb. 95kg) körül van, és innen fogyaszt be 170 fontba (77 kg).

nevtelen_1.png

Két meccs között

Mike Dolce szerint ez az életmód bizony rányomja a bélyegét Johny Hendricks teljesítményére is. Ennek hangot is adott egy interjúban.

„Johny Hendricksnek nagyon nagy probléma hozni a súlyát, mert két meccs között megdagad, mint egy lufi. Túl sok a testzsír rajta. Elképzelhetetlen módon egészségtelen az izmokat dehidratálva fogyasztani, miközben bőven lenne zsír is, amit ledobhatna. Ez a folyamat minden fontos területére kihat a szervezetének, és ez az egyik oka a gyengébb teljesítményének.”

Dolce véleménye szerint Lawler egész évben atlétához méltó életmódot folytat, míg Johny Hendricks csak a meccsek előtt kezdi el visszafogni magát.

„Nem érdemled meg, hogy legyőzz valakit, ha nem a helyes életmódot követed. A tehetség és a kemény ütések – utalások Hendricks egyik erősségére, az irdatlanul kemény jobbosára – ugyan elégnek bizonyulnak egy ideig. A mérkőzéseket, azonban jóval a megvívásuk előtt kell megnyerni.”

Mike Dolce szeretné, ha Johny Hendricks is hasonlóan tenne, és egész évben odafigyelne magára.

„Őszintén mondom, szeretném, ha ez a módszert Jonhny a magáévá tudná tenni. Úgy tűnik, hogy a mostani felkészülése során jól halad, de a mérlegelésig nem lehetünk biztosak. Johny sajnos már csak ilyen.”

Mostanában megsűrűsödtek, azok az esetek, amikor egyes harcosok nem tudták hozni a kívánt súlyt. Ennek fényében talán Johny Hendricks és a többi „problémás” harcos is összekapja magát.

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr767155825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása