TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: GSP: Anderson Silva biológiai fegyvert vetett be Nick Diaz ellen

2015.02.10. 15:45 td_interim

gsp_bandw_1.jpg

Nem a Pók lábszagára gondolt.

 

Georges St-Pierre természetesen Silva anabolikus szteroidjait illette az elsőre talán komikusan túlzónak tűnő kifejezéssel, de ha elolvassuk a kanadai klasszis teljes gondolatmenetét, egyetértően biccenthetünk. GSP a Yahoo! Sports Canadának nyilatkozott, szerinte Silvát élből nem szabadott volna ketrecbe engedni a UFC 183-mon.

Le kellett volna fújni a meccset, mert ez csalás, ez egy biológiai fegyver. Ha késsel indulok harcba valaki ellen, és a promóter, és a szervezet is tudja, hogy kés van nálam, akkor nem szabadna harcolni hagyniuk, mert fegyvert viselek.

 

A teljesítménynövelő szerek ugyanezt jelentik, ezek biológiai fegyverek. Ez előnyt biztosít neked az ellenfeleddel szemben, és nem szabadna így szerepelned, mert vetélytársad egészségét kockáztatod vele.

 

Mi nem golfozunk és nem versenyzünk, hanem harcolunk. Minden egyes alkalommal, amikor harcolunk, az életünket, az egészségünket tesszük kockára.

GSP üdvözölte a doppingellenes program szigorítására tett kísérleteket, de ez még mindig nem az a szint, amit ő szeretne, és amit szerinte ez a sport is megérdemelne.

Az Olimpián szúrópróbaszerűen tesztelnek, és ezt egy kompetens és független szervezet végzi (a WADA – Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség), melynek nem fűződik pénzügyi érdeke a promócióhoz.

 

Mint ismert, a UFC doppingtesztjeit az egyes államok Sportszövetségei végeztetik el, akik így részesedést is kapnak a rendezvények bevételeiből. A UFC-nek tavaly volt egy kísérlete arra, hogy házon belüli, szúrópróbaszerű tesztelést vezessen be, de miután már első nekifutásra, a Fight Night: Macau-n amit csak lehetett, elcsesztek, idén év elején berekesztették a programot. Ami persze már ott elvérzett, hogy házon belüli mivolta miatt minden lett volna, csak független nem.

 

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

 fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr737155411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása