TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Evans 2 menetet ad Jones-nak Rumble ellen

2015.02.09. 15:45 td_hriczuakos

fighter-rashad-evans-photo.jpg

Nem kis bravúrt hajtott végre Anthony Johnson azzal, hogy Svédországban győzte le a skandinávok egyik nagy kedvencét, Alexander Gustafsson-t. Ezzel pedig intézte is magának a meccset Jones ellen, amely várhatóan még az idei évben megrendezésre kerül. Már most elindult a körítés, hogy Jones még sosem találkozott olyan erős harcossal, mint Rumble, aki képes lehet meglepni a bajnokot.

Nos, ezt hallottuk már párszor, de Alex-en kívül még senki sem szorította meg igazán Jones-t, Rumble tehát nem néz könnyű feladat elé. Viszont akadnak támogatói szép számmal, mint pl. Rashad Evans, aki Jones korábbi cimborájaként 2 menetet ad a bajnoknak, aztán szerinte kapitulálni fog Jon:

„Jones-t az teszi igazán nagy harcossá, hogy képes ráerőltetni az ellenfeleire a saját stratégiáját. Ez olyasmi, amire rengeteg harcos ellen képes, viszont ettől még nem tesz szert nagy ütőerőre.”

 

„Vagy van ütőerőd, vagy nincs. Márpedig Jones-nak nincs olyan pusztító ütőereje. Ha le akarod őt vinni a földre, biztos, hogy beleszaladsz valamelyik ütésébe. Jon nagyon kreatív harcos, és Anthony sosem találkozott még egy ilyen jó bunyóssal. Viszont az is igaz, hogy Jones üthető ellenfél. Anthony legerősebb fegyvere a felütés, és ha Jones leáll vele bunyózni, akkor Anthony simán kifekteti. Igen, azt mondanám, hogy kb. 2 menet alatt.”

H.Ákos

 

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr917154897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása