TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Hivatalos: jön a van Roosmalen – Ristie 2

2015.02.09. 12:21 td_interim

ristie-2.png

A két kickboxer a Glory 20-on csaphat össze ismét.

Miután Andy Ristie a Glory 19-en rövid úton ledarálta az amúgy is csak etetőanyagnak a ringbe hajított Steve Moxont, ismét elnyerte a jogot arra, hogy a szervezet könnyűsúlyú bajnoki övéért küzdjön. Az öv jelenlegi birtokosa az a Robin van Roosmalen, akit Ristie pályafutása eddigi legnagyobb estéjén kiütött – rögtön azután, hogy kicsapta, és egy évnyi pihenőre küldte minden idők talán legjobbját, Giorgio Petrosyant. A van Roosmalen – Ristie kettőt Cor Hemmers, a Glory meccsszervezője jelentette be a gálát követő sajtótájékoztatón.

Most már hivatalossá tehetjük. Meg kellett várnunk, mi történik ma éjjel Moxonnal, és nagyon örülünk, hogy leszervezhetjük ezt a meccset. A súlycsoport két legjobbjáról beszélünk.

Azért az elég lol, hogy szegény Moxon becsületét még Hemmers sem próbálta meg ilyen-olyan kamuindokokkal megvédeni. Viszont az új címmeccs – Petrosyan és Buakaw távollétében – tényleg a lehető legjobb párosítás a súlycsoportban.

td_banner2.jpg

Ristie, miután a New York-i Glory 12-n túllépett van Roosmalen-en, két gálával később, a zágrábi bajnoki döntőben Davit Kiriával találta szemben magát. A meccs elején hihetetlen könnyedséggel szedte szét a grúz bunyóst – csakhogy Kiria az istennek nem akart kifeküdni, Ristieből meg idővel kifogyott a kakaó, és végül ő végezte a padlón az ötödik menetben.

Kiria királysága tiszavirág életű volt: tavaly novemberben máris át kellett adnia a bajnoki övet van Roosmalennek. A bajnok aligha repes a boldogságtól, hogy megint egy ringbe zárják az unortodox surinameival. Ráadásul most már nem csak Ristie kiszámíthatatlansága miatt aggódhat: Andy azt nyilatkozta, komoly lecke volt számára a Kiria-meccs, és azóta már jóval nagyobb hangsúlyt fektet az erőnléti edzésekre is. Április 3-án, a dubaji Glory 20-on alighanem tűzijátékot láthatunk majd a ringben.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr677152531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása