TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Weidman: Anderson-nak vissza kellene vonulnia

2015.02.07. 15:38 td_hriczuakos

chrisweidman1.jpg

Mindenkit ledöbbentett a hír, ami bombaként robbant, miszerint Anderson Silva cucctesztje pozitív lett. Azon talán már meg sem lepődtünk, hogy Nick ismét mariskázott a meccset megelőző napokban/hetekben/hónapokban, hisz Diaz sosem volt az a megbánó típus, aki kiscserkészként viselkedett volna. Silva karrierjén azonban komoly csorba esett...

 

...hisz korábban olyan nyilatkozatokat ejtett a médiában, hogy a dopping megöli ezt a népszerű sportot, és azok az atléták, akik ilyen szerekkel élnek, csupán foltot ejtenek a kevert harcművészetek megítélésében. Emellett a nyilatkozat mellett Chris Weidman sem mehetett el szó nélkül, aki legszívesebben visszavonult státuszban látná ismét Anderson-t:

„Chris Weidman-ként azt mondom, hogy egy Anderson elleni meccs sok pénzt hozhatna a számlára, de a valóság az, hogy szeretném, ha visszavonulna. Szép családja van, 5 gyermeke, rengeteg pénzt keresett, és nagyszerű örökséget hagyott maga után. A legutóbbi meccsét megnyerte, így szépen búcsúzna a sporttól.”

 

„Azért örültem, hogy visszatért, és sikerült győznie. Hogy lenyűgözött-e a teljesítménye? Nos, egyáltalán nem. Mindenki tudja, hogy mire képes, és hogy miket csinálhatott volna Nick ellen. A lábsérülése sokat kivett belőle, korántsem eresztett el annyi rúgást, mint azelőtt. Nem hinném, hogy egy ilyen meccs után címmeccset érdemelne, szerintem vannak egy páran középsúlyban, akik sokkal jobbak most nála.”

H.Ákos

Valóban követsz minket? Kérj értesítést a legfrissebb híreinkről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr697146781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása