TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Itt van hat tonna videó, hogy még jobban rápörögj a ma éjjeli Glory 19-re

2015.02.06. 19:33 td_interim

thumb_15931_news_promo.jpeg

Az Inside Glory 19 és a nyílt edzés pillanatai mellett a kattintás után megnézheted az igazi nagy királyságot is: Mike Tyson meginterjúvolja az ellenfeleket, és anekdotáival és vallomásaival ellopja a showt a fiatalok elől.

 

Igazán állat meccsnek ígérkezik a Glory 19 fő attrakciója, ahol a szervezet nehézsúlyú bajnoka, Rico Verhoeven egy igazi fenegyerek ellen próbálhatja megvédeni az övét. Errol Zimmerman tökéletes antitézise a kickbox hercegének: egy zabolázhatatlan, őserejű KO-király, akinek impozáns számú, 79 győzelméből 44 idő előtt ért véget, köztük a legutóbbi meccse is, a másik Anderson Silva ellen. Verhoeven bezzeg maga a csiszolt gyémánt: technikás, taktikus, igazi profi – ennek megfelelően nem az a finisher típus. 2011 májusa óta nem ütött ki senkit. Ezek ketten igazán utálják egymást: eddig kétszer találkoztak, egy-egy az állás, és keresve se lehetne jobb alkalmat találni a párharc végleges eldöntéséhez, mint a világ vezető kickbox egyesületének nehézsúlyú címmeccsét.

td_banner2.jpg

Nézzük a videókat: welcome drinknek itt van ez a nyúlfarknyi összeállítás a bunyósok nyílt edzéséről, csak hogy biztosak legyünk abban, hogy mindkettőnek megvan mind a négy végtagja, meg hogy megint konstatálhassuk, hogy ezek tényleg ki nem állhatják egymást:

Az Inside Glory 19 videopárosa már nagyobb falat. Ezekben a két kickboxer közös történetére tekinthetünk vissza, belepillanthatunk a felkészülésükbe, a melón kívüli mindennapjaikba, és néhány igazán személyes, érzékeny pillanatot is sikerült lencsevégre kapni a készítőknek.

 

És végül a legnagyobb királyság. Mike Tyson mindkét srácot meginterjúvolja, ezt tényleg ne hagyja ki senki. Nem mintha akár Verhoeven, akár Zimmerman olyan nagyon érdekes karakter lenne – Tyson viszont persze, hogy az. A kérdéseit mindig a saját, kis, személyes történetivel vezeti fel, és a sablonválaszok ellenére ettől lesz izgalmas és emberi mindkét beszélgetés. Mike mesél gyerekkoráról, arról, hogyan lett a sorsa a boksz, és még mindig megindultan beszél apja helyett apjaként szeretett mentoráról, a legendás Cus D'Amato-ról. És ellopja a showt Verhoeven és Zimmerman elől. Ami a két fiatal személyiségére nézve persze nem túl hízelgő, mi viszont a videók során újra és újra szerelembe eshetünk régi nagy kedvencünkkel. És még a bajsza is milyen helyes!

 

 

GLORYGLORYGLORYGLORYGLORYGLORYGLORYGLORYGLORYGLORYGLORYGLORYGLORYGLORY

fb_ertessites.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr417145011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása