TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ha megbuksz a doppingteszten, ne harcolhass többé – mondta Anderson, mielőtt megbukott volna a doppingteszten

2015.02.04. 20:11 td_interim

 20150131115311_5d3_7043.JPG

Élesen bírálta a cuccozókat tavaly az akkor még feddhetetlennek tűnő Anderson Silva.

Az internet nem felejt – pláne, ha csak három hónapot kell visszaásni a múltba. Az anabolikus szteroidokkal frissen megbukott Anderson Silva tavaly októberben doppingügyben adott interjút az MMAjunkie-nak. A Pók akkor arról beszélt, a cuccozás jóvátehetetlen hiba.

Ha a srácok megbuknak szteroiddal, soha többé nem szabadna harcolniuk. A szteroidokat használsz, akkor hosszú távon használod őket. Ha hosszú távon szteroidozol, akkor problémád van. Ez egy drog, nem tesz jót a sportnak.

Silva UFC-s ellenfelei közül heten is használtak szteroidokat karrierjük valamely szakaszában. Chael Sonnen, Stephan Bonnar, Vitor Belfort, Forrest Griffin, James Irvin, Nate Marquardt és Chris Leben mind megbuktak valamikor a cuccteszten. Irvin, Griffin, Sonnen és Bonnar épp a Pók ellen léptek bekokszolva a ketrecbe, de Silva mindegyikükön felülkerekedett, Sonnent leszámítva ráadásul elég könnyedén.

Ez nem nekem rossz, hanem a sportnak. A világon mindenütt szeretik a UFC-t, a gyerekek imádják, a családok imádják. Rosszat tesz a sportnak. Azért nem gondolom jónak, mert ez a sport szerte a világban megváltoztathatja az emberek, a gyerekek életét.

A Nevadai Sportbizottság február 17-én tartja következő ülését, melyen valószínűleg mind Silva, mind a fűvel már megint megbukott Nick Diaz megkapja ideiglenes eltiltását. A harcosokat egy későbbi ülésre fogják személyesen beidézni. Silva azt állítja, nem doppingolt, és a teszt megismétlését fogja kérvényezni. Közben klubjában, a Black House MMA-ban vele együtt már négyre emelkedett azon harcosok száma, akik az elmúlt három évben anabolikus szteroidokkal buktak meg.

td_banner2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr107141739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása