TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Andersonnal együtt három éven belül már a negyedik Black House MMA-tag bukik meg a cuccteszten

2015.02.04. 19:18 td_interim

 black_house1.jpg

Az első esetet leszámítva ráadásul ugyanazzal a szteroiddal buktak a harcosok.

Elég szar lehet most Black House-osnak lenni. Úgy tűnik, arrafelé úgy isszák az Anderson mintáiból is kimutatott drostanolone-t, mint a vizet. Silva előtt tavaly július 30-án Kevin Casey bukott meg a szerrel a UFC 175-ös, Bubba Bush felett aratott győzelme után. Három héttel később Brian Ortega megverte Mike de la Torre-t a UFC on FOX 12-őn, aztán az ő véréből is kimutatták a szert. 2012-ben Rafael Cavalcante utolsó Strikeforce harcán lenyomta Mike Kyle-t, majd szintén elmeszelték – ő egy másik anabolikus szteroidot, stanozolol-t vitt be a szervezetébe.

 td_banner2.jpg

Ettől még persze nem lesz kokszmaffia a Black House, de Silva ügyének köszönhetően most akkora – nem kívánatos – figyelmet kaptak, mint korábban soha. Többen kiemelik, hogy a szerek egyezése ellenére azért még nem biztos, hogy volt összefüggés az esetek között, mert a doppingolók közül Ortega és Casey Kaliforniában, Silva és Cavalcante pedig otthon, Brazíliában edzettek. Az ügyek persze tényleg nem feltétlenül függnek össze, de akik szerint itt a távolság az, ami a kapcsolatot kizárja, hát, az még biztos nem hallott ilyen izékről, hogy internet, meg repülőgép, meg telefon, meg egyáltalán, WTF?

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr317141549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása