TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Raphael Assuncao lesérült, Urijah Faber ellenfél nélkül

2015.02.03. 17:35 td_Emree

nevtelen.png

Valami azt súgja,hogy most nem volt ilyen őszinte a mosoly!

Az MMA harcosok élete sosem volt egyszerű. Véget nem érő, kemény edzések. Lemondásokkal teli felkészülési idő és maguk a küzdelmek sem piskóták. Aztán ott van a háttérben, sunyin megbúvó sérülések kérdése is. Sajnos, bárki, bármikor összeszedhet valamit a felkészülés vagy a bunyók alatt, ez egy ilyen sport. Az UFC versenyzőire, viszont mintha kicsit többször csapna le a sérülés réme, mint a többi szervezet versenyzőire.

 

Mi lehet ennek az oka? Az elit szintű edzőtáborok, az oda nem figyelés vagy csak egyszerűen ezek az esetek kerülnek reflektorfénybe az UFC piacvezető szerepe okán? Őszintén szólva még nem jöttem rá.

Talán, hogy a dolgon kicsit az UFC illetékesei is elfilózzanak, Raphael Assuncao a Combate című lapnak nyilatkozott és bejelentette, hogy nem tud kiállni Urijah Faber ellen a március 21-én esedékes riói UFC Fight Night gálán. Az esetet az teszi még sajnálatosabbá, hogy ez párosítás volt az este főmérkőzése.

Assuncao még december végén törte el a bokáját és a felépüléssel nem halad, olyan gyorsan, mint szeretne, így nem jöhet létre a várva várt visszavágó. Igen visszavágót említettem. Assuncao és Faber 2010 januárjában már egyszer összecsaptak a WEC égisze alatt, amikor is Faber a harmadik menetben egy hátsófojtással kapta el a brazilt.

Raphael azóta a súlycsoport egyik csúcsragadozója lett. Hét zsinórban behúzott győzelemmel várja a gyógyulást, ezek között, pedig ott van a regnáló bajnok T:J. Dillashaw skalpja is. Faber a Renan Baraotól elszenvedett vereségét követően két submission győzelemmel várja beugró ellenfelét.

Az UFC nem adta vette ki a cardból Fabert, hanem beugrót keresnek a sérült Assuncao helyére. A főmérkőzés megmentőjének kiléte egyelőre ismeretlen, de reméljük, hamar fény derül rá!

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr147136269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása