TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Július 11-én jön a Jose Aldo – Conor McGregor meccs

2015.02.02. 09:08 td_interim

 conor-mcgregor-ufc-183.jpg

 

Az időpontot maga McGregor tette hivatalossá a UFC 183-mat megelőző kérdezz-feleleken.

 

Nem a levegőbe beszélt az ír edzője, amikor a tervek megváltozásáról nyilatkozott, és egy lehetséges, nyár közepi időpontot emlegetett a Jose Aldo – Conor McGregor meccs kapcsán. Most már hivatalos: a pehelysúly történetének legjobban várt leszámolása július 11-én lesz Las Vegasban, ez lesz a UFC 189 főmeccse.

 

td_banner2.jpg

Conor McGregor a UFC 183-mat megelőző kérdezz-feleleken jelentette be a megállapodást, ezt később a UFC kiegészítette néhány részlettel. A UFC 189 lesz a fő attrakciója a szervezet idei International Fight Week-jének, mely emellett felvonultatja a szokásos UFC Fan Expót, továbbá koncerteket, bulikat, meg mindenféle fölösleges, de a ketreckockák számára őrjítően vonzó fiszfaszt. Az IFW 2015 július 7-től július 12-ig tart majd.

 

Az Aldo – McGregor meccs helyszínéül eredetileg egy írországi stadiont szántak Danáék. Erről a várható esőzések, és az amerikai főműsoridőben (= Írországban éjjel) történő rendezést meghiúsító csendrendelet miatt letettek. Az eredeti időpont május 23-a, a UFC 187 lett volna, de akkor inkább valószínűleg a Jon Jones – Anthony Johnson félnehézsúlyú címmeccset rendezik meg.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr997129015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása