TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Weidman kidőlt, a Rousey – Zingano lesz a UFC 184 főmeccse

2015.01.31. 10:04 td_interim

20140706073603_5d3_2717.JPG

Már itt is van 2015 első, igazán szopó sérülése.

A UFC pénteken jelentette be, hogy Chris Weidman sérülést szenvedett, és nem harcolhat a UFC 184-en Vitor Belfort ellen. Egy forrás azt nyilatkozta az MMAfignting.com-nak, hogy Weidman bordája sérült meg. A bajnok ettől még harcolni akart, de az orvosok nem engedélyezték neki. Weidman azt reméli, hogy áprilisban, vagy legkésőbb májusban visszatérhet.

td_banner2.jpg

A UFC nem kezdett el beugró harcos után keresgélni, Vitor Belfortot is kivették a programból. A Rousey – Zingano lett a UFC 184 új főmeccse, a Holly Holm – Raquel Pennington találkozó pedig a co-main event. Csajos este lesz tehát ez a február 28-i, a két párosításban ketrecbe lép a harmatsúly jelenlegi három legizgalmasabb női harcosa. (Bocs, Pennington!)

Chris Weidman tavaly júliusban bunyózott utoljára, amikor fantasztikus meccsen megvédte középsúlyú bajnoki övét Lyoto Machida ellen. A Belfort elleni címmeccset eredetileg a tavaly decemberi UFC 181-re tervezték, de Weidman sérülés miatt akkor is lemondani kényszerült a szereplését. Vitor Belfort 2013 novembere óta nem meccselt, akkor Dan Hendersont intézte el egy villámgyors, első menetes KO-val. Azóta a TRT betiltása miatt egy időre eltűnt, majd várnia kellett Weidmanre. Mint most.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr917126553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása