TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Gastelum és Lineker iszonyú túlsúllyal érkezett a mérlegelésre, megbüntették őket

2015.01.31. 16:33 td_interim

diaz2.png

Silva és Diaz viszont csodásan érzi magát, lásd fent. Hajtás után a mérlegelés összes eredménye, a highlight videó, meg a szokásos hümmögés.

Kelvin Gastelum, talán a legígéretesebb fiatal váltósúlyú tehetség, akit lehet, hogy csak egyetlen győzelem választ el a bajnoki címmeccstől, döbbenetes, KILENCFONTOS túlsúllyal mérlegelt a holnap hajnali UFC 183-ra. Gastelumnak ez már a harmadik fiaskója: a tavaly márciusi UFC 171 mérlegelésén is túlsúlyos volt, de akkor sikerült leizzadnia magáról a felesleget, és végül sikeresen mérlegelt Rick Story ellen. Később, júniusban, a Fight Night: Swanson vs Stephens-re viszont 173 fonttal érkezett, amiből második nekifutásra csak 0.25-öt sikerült lefaragni. Akkor büntetésből fizetése 20%-át ellenfelének, Nico Musokénak ítélték. Most fizuja 30%-át veszik el tőle, és adják Tyron Woodleynak.

A másik notórius dagi a légsúlyú John Lineker, aki négyfontos túlsúllyal mérlegelt. Ez a negyedik alkalom, hogy Lineker elcseszi a bemérést: a UFC on FOX: Diaz vs Miller gálára egyfontos túlsúllyal mért, a UFC 163-ra háromfontossal, a Fight Night: Machida vs Munoz-ra pedig kétfontossal. Lustaságának ő is azt köszönheti, hogy fizuja 30%-a ellenfele, Ian McCall zsebébe vándorol.

td_banner2.jpg

pitbull183.jpg

Thiago Alves remekül néz ki, Jordan Mein se szar. Isten hozott újra itthon, Pitbull.

boetschleites.jpg

Tim Boetsch aztán minden, csak nem középsúlyú. A fogyasztás inkább mintha csak a karjait sorvasztotta volna el, hordószerű törzse maradt, amilyen mindig is volt, így az egész ember most egy hatalmas, bizarr bogárnak tűnik, törzse helyén potrohhal, végtagjai helyén ízelt lábakkal. A hideg futkos tőle a hátamon. Leites ees normal.

jlaualia.jpg

Joe Lauzon és Al Iaquinta. Al nagyon fogadkozik: a közönségkedvenc bónuszvadásszal ellentétben nem szórakoztatni akar, hanem diktálni a tempót és nyerni. Oké, de hát nem véletlenül vágnak mindig annyi pluszpénzt Lauzon fejéhez, érted.

102_tyron_woodley_and_kelvin_gastelum_0.jpg

Gastelumról már ejtettem szót fentebb, most elég legyen annyi, hogy tényleg úgy néz ki, mint egy kizsírozott tepsi. Szeretem a gyereket, de ez így egyáltalán nem fair. Woodley bezzeg nem volt rest Benson Hendersonná fogyasztania magát... T-Wood nem balhézott ugyan, mert hát profi, de azért a vállveregetésnél látszott, hogy forr benne az indulat.

105_anderson_silva_and_nick_diaz_0_0.jpg

És akkor a fő attrakció. Anderson Silva és Nick Diaz. Nincs róluk sok mesélnivaló, és ez így van jól. Mindketten tűnnek egyszerre nyugodtnak, és a visszatérés miatt egy cseppet izgatottnak is. A hespect is megmaradt köztük. Ritkán érdemes meghallgatni az ilyenkor esedékes Joe Rogan-mikrointerjúkat, de most persze, hogy az: egymás után hallhatjuk Nick mindig kicsit széteső, de mindig szeretnivaló „keep it real”, 209 dumáját, és Anderson héliumhangú broken Englishét. Azt hiszem, mindketten teljesen pozitív lelkiállapotban készülnek a harcra, és ez – legalábbis rám – már a mérlegelésen is átragadt. Széles mosollyal várom a hajnalt.

 

Nick Diaz (185.5) vs. Anderson Silva (186)

Kelvin Gastelum (180) vs. Tyron Woodley (170.5)

Al Iaquinta (156) vs. Joe Lauzon (156)

Tim Boetsch (185.5) vs. Thales Leites (186)

Thiago Alves (171) vs. Jordan Mein (169.5)

 

Sara McMann (135.5) vs. Miesha Tate (135.5)

Derek Brunson (186) vs. Ed Herman (186)

John Lineker (130) vs. Ian McCall (126)

Rafael Natal (185.5) vs. Tom Watson (186)



Diego Brandao (142) vs. Jimy Hettes (146)

Ildemar Alcantara (185) vs. Richardson Moreira (185.5)

Andy Enz (186) vs. Thiago “Marreta” Santos (185.5)

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr97126735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása