TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A srácokkal minden rendben – UFC 183: Embedded, harmadik és negyedik epizód

2015.01.31. 18:34 td_interim

ufc-1831.jpg

Célegyenesbe fordultunk, itt az utolsó két Embedded epizód, meglepően pozitív hangvétellel.

A harmadik részben Nick Diaz megpróbálja előkeríteni az Embedded vágóját, hogy elagyabugyálja, amiért ilyen drámaira sikerültek azok a felvételek, amiken nem száll fel a gépére. Nyugi, csak viccel. Promófelvételek jönnek, majd a szokásos vakarózás, de az a lényeg az, ami a két főszereplőn látszik: hogy ők bizony testben, lélekben és fejben is teljesen rendben vannak. Anderson végig ökörködi az adást, Nick pedig most egyáltalán nem mérges senkire. Nyugalom lengi be az egész epizódot, jó kedvvel közeledik a nagy visszatérés mindkettejük számára.

Az utolsó részben, figyeljetek, fiú olvasók, Miesha Tate a fürdőszobában izzad! Mármint fogyaszt, mégis hova gondoltok? :P Jönnek a próbamérések, ahol Gastelum persze megbukik a hurkáival, és a slamasztika feldolgozásának hála betekintést nyerhetünk a gála háttérmunkálataiba is. Az egész sorozat talán legérdekesebb részében megmutatják nekünk a production truckot, vagyis a buszt, ahonnan az élő adást lövik, és ahol az egész gála élő idejű rendezése történik. Dolgoznék ott, na. Este gála! Embedded első rész, második rész.

 td_banner2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr817126943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása