TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Megkerült Nick Diaz – UFC 183: Embedded, második epizód

2015.01.30. 11:44 td_interim

diaz_1.jpg

Nick nem veszett el: a harcra természetesen odaér. Ebben az epizódban lőnek is, nagyon nagy fegyverekkel. Bónuszvideóként pedig kaptok egy lehetetlenül vicces Anderson-Vinet is!

 

Anderson utazik, Woodley mérlegel, Gastelum lőtérre megy. És lő. De ilyen batár nagy, MP5-ös, és M4-es géppuskákkal, az isten szerelmére! Eszünkbe juthat az „ágyúval galambra” mondás, és tehetséges, meg nagyra törő ez a Kelvin gyerek, de azért itt most véget is vetek a szimbólumok közti kóválygásomnak, mert a rinocérosz Woodley azért azonosítható mindennel, csak egy szerencsétlen galambbal nem. Anderson Shogunnal együtt megnézi a TUF: Brazil 4 állományt. Itt szeretném, kiemelni, hogy hülye vagyok, ugyanis a legutóbb azt írtam: Rua munkáját a TUF-ban Anderson Silva segíti majd. Hát nem: a rivális csapatok edzői lesznek, azzal az újdonsággal, hogy az évad végén ők nem küzdenek meg egymással. Félreinformáltalak benneteket! Mí szkúzi, előző poszt javítva. Megjelenik Dana, és Anderson 3:22-nél felhangzó „BOSS!” kiáltása annyira vicces, hogy coubot csinálnék belőle, ha nem lennék hozzá béna. Andy ezek után lenyomja a nyílt edzést. És megérkezik Nick. Embedded: első rész itt.

 

Ez elég lapos epizód volt, úgyhogy bónuszként nézzétek meg végtelenszer az alábbi kis Vine-t, ahol Anderson első reakcióját láthatjátok, amikor megtudta, hogy Nick nem tart vele a szerdai média napon. Sírhattok rajta napestig.

 td_banner2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr87123217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása