TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Nyár közepére csúszhat az Aldo – McGregor leszámolás

2015.01.29. 20:16 td_interim

josc3a9-aldo-vs-conor-mcgregor.jpg

Már készpénznek vettük a májusi gálát, de az ír edzője lehűtötte a kedélyeket.

Miután Conor McGregor a Fight Night: Boston-on Dennis Siver könnyed elpusztításával elnyerte a lehetőséget arra, hogy végre megverekedjen Jose Aldóval, a UFC egyből el is kezdett kecsegtetni minket egy lehetséges, májusi időponttal, az eredetileg tervezett Dublin helyett egy Las Vegas-i helyszínen. A szervezet idei eseménynaptárát felcsapva nyilvánvalónak tűnt, hogy a legjobban várt pehelysúlyú csörte a UFC 187-en, május 23-án lesz. Most viszont úgy tűnik, ezt cseszhetjük, és még tovább kell várnunk arra, hogy kiderüljön, mennyit ér a nagydumás ír a hallgatag brazil ellen. John Kavanagh, McGregor edzője a NewsTalk Breakfast-nek nyilatkozva vázolta fel a szituációt.

Még nem 100 százalékos. Egy májusi időpontról beszéltek. Most úgy néz ki, később lesz. Egy csomó tweetet és üzenetet kapok, az emberek már most le akarják foglalni a repülőjegyüket. Azt mondom, csak várjátok ki, amíg a UFC hivatalosan bejelenti. De úgy tűnik, egy későbbi időpontra csúszik.

Kavanagh azt is elmondta: a nyár közepe a legvalószínűbb időpont – és továbbra is a B terv tűnik a befutónak, azaz a Conor álmát jelentő dublini stadionbunyó helyett Las Vegasban harcolnának a felek, mert bár a UFC on FOX 14 az amerikai főműsoridőhöz igazodva éjjel dübörgött a stockholmi Tele2 Arénában, Írországban az este 11 után életbe lépő csendrendelet nem tenné lehetővé ugyanezt a manővert.

td_banner2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr67119161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása