TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Hová tűnt Nick Diaz? – UFC 183: Embedded, első epizód

2015.01.29. 09:35 td_interim

images_3.jpg

A Countdown videók után menetrendszerűen megérkezett a Silva vs Diaz gála első Embeddedje is, úgyhogy ha gumiszarral gurigázó kisgyereket akarsz látni, mindenképpen kattints a továbbra!

Anderson Silvával valami komolyan nincs rendben. Mármint, értitek, mindkét fia kábé öt perccel ezelőtt született, és mindkettejük hangja már most sokkal férfiasabb, mint Minden Idők Leghéliumtorkúbb Harcosáé. További skill, amit apu hiába próbál elsajátítani, a kisfiának meg tökéletesen megy: angol. Egyébként Anderson paintballozni megy. Mindeközben Sara McMann egyedül edz, aztán hazamegy pakolni a repülőútra, mi pedig a kislánya cukiságán olvadhatunk, aki végül meggyőzi az anyját, hogy csomagolja el az útra a diliboltban vett GUMISZART. Már Vegasban, az MGM Grand Hotelben McMann összefut hétvégi ellenfelével, Miesha Tate-tel, és bár a jelenet a közelében nincs a Bendo – Cowboy brózásnak, azért itt is jó látni, ahogy kedélyesen elcsevegnek egymással a harcosok. Most még szabad. És végül: Nick Diaz azt csinálja, amit Nick Diaz csinálni szokott, azaz magasról szarik minden hülye elvárásra. Vagy lehet, hogy csak nem ébredt fel a vekkerre, minden esetre hiába szólítja a hangosbemondó a reptéren, Nick nem jelenik meg, a Vegasba tartó gépe pedig elszáll nélküle. Nem is vártam tőle mást.

td_banner2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr927119271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása