TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Shogun – Bisping meccs jön 195 fontban?

2015.01.28. 20:33 td_interim

 034shogunrua_1327562989_0.jpg

Rua menedzsere állt elő a nagy ötlettel. Bisping felől okés a dolog.

 

Mauricio Rua ahelyett, hogy meghallgatná könyörgésünket, és visszavonulna az aktív harcolástól, folytatja egyre döcögősebb és szomorúbb útját a ketrecben. Viszont a félnehézsúlyról legalább már lemondott: menedzsere, Eduardo Alonso azt nyilatkozta a PVT brazil MMA portálnak, hogy a legenda becélozta a középsúlyt, de előtte még 195 fonton is megméretné magát, mégpedig a nagypofájú brit, Michael Bisping ellen.

Nagyon szeretném Shogunt legközelebb köztes súlycsoportban látni. Javasoltam néhány nevet a UFC-nek, és azt szeretném, ha a súly 195 font lenne, mint Wanderlei Silvánál és Vitor Belfortnál, mielőtt teljesen lefogyasztottak volna. Ez jó lenne arra, hogy kipróbáljuk a fogyasztást, hogy lássuk, jobban teljesítene-e, hogy hogyan boldogulna a folyamattal, és hogy adna-e ez neki új motivációt.

 

Ha választhatnék, egy Michael Bisping elleni harcot szeretnék látni. Bispingnek áprilisban meccse lesz, szóval túl korai lenne arról képzelegni, hogy mi lesz ezután, és még meg sem egyeztünk a UFC-vel, hogy (Shogun) tényleg küzdhet-e köztes súlyban.

td_banner2.jpg

Bisping rögtön reagált is a tervekre: neki se lenne ellenére a bunyó.

Úgy hallom, Shogun menedzsere azt mondta, Shogunt érdekelné egy bunyó velem 195 fontos köztes súlyban. A mostani meccsem után én benne vagyok!

 

Shogun sem tudna egyből ugrani, mert edzői feladatot vállalt a The Ultimate Fighter: Brazil negyedik évadában. Rua munkáját a horrortöréséből a hétvégén visszatérő Anderson Silva segíti majd rivális csapatát vezeti majd, a forgatás jövő héten kezdődik Las Vegasban. Shogun iszonyú lejtmenetben van, utolsó öt meccséből csak egyet nyert meg. Legutóbb Ovince Saint-Preux ütötte ki 34 másodperc alatt tavaly novemberben. Utolsó három meccsét KO-val veszítette el.

Michael Bisping legközelebb C. B. Dollaway ellen küzd a UFC 186-on, április 25-én. Legutóbbi meccsén Luke Rockhold kifojtotta, az előtt viszont nyert: tavaly augusztusban ő adta a nemrég visszavonult Cung Le-nek profi pályafutása utolsó, és talán legnagyobb verését, amikor a negyedik menetben KO-zta.

UPDATE: a posztban eredetileg tévesen az szerepelt, hogy Shogun TUF-os munkáját Anderson Silva segíti majd. Valójában a két rivális csapat edzői lesznek, és az eddigiektől az különbözteti meg ezt az évadot, hogy a végén a két csapatkapitány nem verekedik meg egymással. Elnézést a félreinformálásért.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr1007118681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása