TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Pat Miletich: Lawler szétkapná GSP-t

2015.01.28. 17:28 td_hriczuakos

pat-miletich.jpeg

Lassan 2 éve, hogy Robbie Lawler visszatért az UFC-hez, és nyomban Koscheck kibombázásával jelezte, hogy nem felejtett el bunyózni. Josh legyőzése után azért még kevesen fogadtak volna abban, hogy Robbie egy napon még az UFC bajnoki címéért küzd, mivel a Strikeforce-ban felemás teljesítményt hozott. Azóta viszont nagyot fordult a világ, és Lawler megkaparintotta a váltósúlyú címet Hendricks ellen, most pedig várhatja a kiéhezett kihívók tömegét. Robbie korábbi edzője, és barátja, Pat Miletich úgy vélekedik, hogyha GSP visszatér egy nap, akkor nem sok esélye lesz majd Lawler ellen:

„Abban az időszakban, amikor még GSP volt a bajnok, sok embernek megmondtam, akik aztán kinevettek, hogy Robbie Lawler egy rémálom lehetne GSP számára. Robbie egész egyszerűen szétszedné őt. Erre most nyilvánvalóan nem kaphatunk választ, mivel Georges félrevonult egy időre, ami akár még jónak is mondható. Robbie szinte mindenkire veszélyesnek mondható, mivel igen képzett harcos, és nagyot tud ütni. GSP tökéletes volt abban, hogy elhitette az ellenfeleivel, hogy egy bokszmeccsen vannak, aztán akkor vitte le őket a földre, amikor azok a legkevésbé számítottak rá. Piszok jól tudta kontrollálni az ellenfeleit, a jab-ről nem is beszélve. De Robbie sokkal rafináltabb harcos, nagyobbat üt, mint Georges, és nehezen lehet a földön tartani, ami GSP-nek is nehezére esne. Ha ez a két ember találkozna, pokolian nagy meccs lenne belőle.”

H.Ákos

td_banner2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr927115695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása