TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Kitűzték Cris Cyborg következő MMA meccsének időpontját – ennél zseniálisabb szervezés egyszerűen nincs

2015.01.27. 19:31 td_interim

 cyborg2_0_cinema_1050_0.jpg

Cyborg egy nappal Rousey előtt, ugyanabban a városban lép ketrecbe.

Cristiane Justino az Invicta 11-en, február 27-én, a Los Angeles-i Shrine Auditoriumban tér vissza a ketrecbe, hogy megvédje a szervezet pehelysúlyú bajnoki övét Charmaine Tweet ellen. Másnap, csupán másfél mérfölddel arrébb, a Staples Centerben Ronda Rousey a UFC 184 egyik főmeccsén Cat Zinganoval harcol, a tét a UFC harmatsúlyú bajnoki öve. Pimasz és zseniális húzás a rászervezés az Invicta vezetőségétől: egyszerre lopják Rousey fényét, és indítják el az első csapottat a még le se zsírozott, de már nagyon rég óta iszonyúan várt Cyborg – Ronda megameccsen.

td_banner2.jpg

Justino azóta nem lépett ketrecbe, hogy 2013 júliusában Marloes Coenen megsemmisítésével elnyerte az Invicta pehelysúlyú bajnoki övét. Decemberben debütált volna harmatsúlyban, egyből címmeccsen. A terv az volt, hogy az Invicta eggyel lejjebbi súlycsoportjának bajnoki övét elhódítva egyből átcuccoljon a UFC-be, és befogja Ronda száját. A harmatsúlyú debütálást egy bokasérülés hiúsította meg. A ketrectől távol Cyborg muay thai szabályrendszerben küzdött, egy győzelmet és egy vereséget begyűjtve a Lion Fightnál.

Cyborg tavaly év végén azt nyilatkozta, úgy érezi, hogy a Ronda-meccsért csak ő tesz erőfeszítéseket, a másik fél nem, így hagyta a fogyasztást a fenébe, és elment inkább fotózkodni. Bejött a beijesztés: Lorenzo Fertitta rákapcsolt, a legújabb hírek szerint közelednek a felek, és hamarosan mégis megvalósulhat a női MMA történetének legnagyobb meccse.

Az Invicta FC 11 teljes programja:

Pehelysúly: Cristiane Justino (12-1) vs. Charmaine Tweet (6-4)
Szalmasúly: Alexa Grasso (6-0) vs. Mizuki Inoue (8-3)
Szalmasúly: DeAnna Bennett (6-0) vs. Lynn Alvarez (6-3)
Harmatsúly: Irene Aldana (4-1) vs. Melanie LaCroix (3-2)

Szalmasúly: Jamie Moyle (1-0) vs. J.J. Aldrich (1-0)
Szalmasúly: Brianna Van Buren (3-1) vs. Amy Montenegro (5-1)
Légsúly: Christine Stanley (3-1) vs. Emily Corso (4-0)
Légsúly: Kristi Lopez (2-0) vs. Aspen Ladd (0-0)

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr467115771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása