TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Jön a Cro Cop – Gonzaga 2, a helyszín: Krakkó!

2015.01.23. 19:12 td_interim

b8czfaccyaeovh6_0_0.jpg

Az új gálát a Gustafsson – Johnson felvezető sajtótájékoztatóján jelentették be.

 

Cro Cop ügyben nem tökölt sokat a UFC: az utolsó pillanatban lecsaptak a horvát legendára, elcsaklizták a Bellator orra elől, ma meg már kész tények elé is állították: Gabriel Gonzaga, UFC Fight Night Krakkó, április 11.

td_polo_banner2.gif

Cro Cop és Gonzaga 2007-ben, a manchesteri UFC 70-en csaptak össze először. Ez a gála volt a fordulópont Filipovic MMA-karrierjében: legendás PRIDE-pályafutását követően Gonzaga lett volna az az ember, akin csak át kellett volna lépnie – mondjuk egy hagyományos, ballábas fejrúgás KO-val – aztán jöhetett volna a UFC nehézsúlyú címmeccse. Ehhez képest a brazil volt az, aki lecrocopozta Cro Copot, Mirko pedig ezután saját árnyékává fakult az oktagonban.

Filipovic legutóbb tegnapelőtt küzdött MMA szabályrendszerben, amikor a hagyományos, szilveszteri Inoki Bom-BaYe-n lerúgta Satoshi Ishii fejét. Gonzaga a UFC on FOX 13-mon lépett utoljára ketrecbe, és veszített az első menetben TKO-val Matt Mitrione ellen.

 

A krakkói gálán ketrecbe lép még a brit ütőgép, Jimi Manuwa is, aki Gustafssontól elszenvedett TKO-veresége óta először fog küzdeni. Ellenfele helyi fiú lesz: Jan Blachowicz, aki pedig épp Gustafsson haverját, Ilir Latifit ütötte ki legutóbbi meccsén, múlt októberben, a Fight Night 53-mon.

 

Tudom, mire gondoltok. Krakkó bizony közel van.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr377102327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása