TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Nem tér vissza Fedor Emelianenko

2015.01.21. 19:15 td_interim

010914-ufc-fedor-emelianenko-pi-jn.jpg

Egyre jobban megnyúlik Scott Coker képe: Fedort Emelianenkót sem sikerült becserkésznie.

 

A Cro Cop-küldetés után újabb szép tervére vethet keresztet Amerika második számú MMA szervezetének főnöke: Fedor Emelianenko sem jön a Bellatorba. Scott Coker tavaly decemberben hirdetett hadjáratot a UFC egyeduralma ellen azzal, hogy minden nagy nevű szabad ügynökre rámennek. Az egyik legfőbb célpontként Fedort azonosította, aki 2009 és 2011 között a Coker-irányította Strikeforce-ban bunyózott. A felek között azóta is fennállt a kölcsönös tisztelet, Coker így nem is indult rossz esélyekkel, amikor szilveszterkor Japánba repült, hogy az Inoki Bom-Ba-Ye-re díszvendégként érkező Fedorral beszéljen.

 

7223327.png

Kicsimmel Japánba'

 

Hiába volt azonban a szelfi, amikor Cokert a Bellator 132 után megkérdezték a Fedor-szituációról, nem tudott jó hírekkel szolgálni.

Nagyon világosan kijelentette, hogy nem akar most harcolni. Nem azt mondta, hogy soha többé nem akar verekedni, csak azt, hogy most nem.

Scott Coker a Tito Ortiz – Stephan Bonnar gála remek nézőszámaitól lelkesült be, de csak az után hirdette ki, hogy harcba száll Fedorért, Brock Lesnarért és Gina Caranóért is, hogy a UFC trösztellenes pere során másodrangúnak bélyegezték az amúgy másodrangú szervezetét. Fedor tehát nem jön, Lesnar – ha visszatér az MMA-ba – szinte teljesen biztos, hogy a UFC-hez ír alá, Carano pedig soha sem lehetett komolyan cél, ő továbbra is élvezi a mozisztárságot. B-tervként érkezett nemrég Kimbo Slice, és meglett volna Mirko Filipovic is, ha Dana White igazi kis geciként az utolsó pillanatban le nem csapja a horvátot Coker kezéről. Fedor jelenleg az oroszországi ifjúsági MMA-programot igazgatja, és a jelek szerint remekül érzi magát a szerepben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr617095561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása