TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night 59 McGregor vs Siver élő közvetítés + a mérlegelés eredményei

2015.01.18. 18:02 td_interim

 screenshot_11-700x357.png

Nincs holnap munkád? Csak délután van munkád? Nincs is munkád? Akkor erre tovább az éjjeli élő UFC közvetítésért. Figyelem: ha most kattint, ajándékba adunk egy mérlegelés-videót is.

Hogy Írországban munkaszüneti nap-e a holnapi, azt nem tudom, azt viszont tudom, hogy hétfőn az ország tele lesz másnapos, kialvatlan emberrel. Észveszejtő módon ezúttal a hétfő éjjel/hajnal szól a UFC-ről, és mindenek előtt Conor McGregorról. Élő streamhez linkeket itt találtok. Az első ültető meccs pontban éjfélkor kezdődik, az ültetők második felvonása hajnali egykor, a main card pedig hajnali négykor indul. Fülesbaglyoknak ajánlom a reggeli fél hetes gála utáni sajtótájékoztatót is.

A main card bemérései közül a Parke – Tibau páros volt a leghagyományosabb (ezt akkor mondom, amikor szépíteni akarom az unalmast). Uriah Hall ahelyett, hogy a cserejátékos cserejátékosa Stallings arcát nézte volna, a földre meredt, de nem zavarában. Rombolni fog.

 

A co-main event párosából az ex-világbajnok Ben Henderson lépett elsőnek a mérlegre, ami jól jelzi, mekkorát fordult a világ az utóbbi időben. Bendo langyos fújolás közben egyből a törölköző mögé bújt, szóval tényleg ki lehet már a töke a fogyasztással.

Donald Cerronét, a súlycsoport legnépszerűbb figuráját bezzeg egyöntetű ováció és focimeccsek lelátóira kívánkozó Cowboy-Cowboy skandálás fogadta. Az egy nappal korábbi bohóckodás után ez a farkasszem sem sikerült komolyra, Cerrone játékos tolórúgással indított, aztán ment a szokásos ájlávjúbrózás. Úgy mentek le a színpadról, mintha épp sörözni indulnának. Szinte sajnálom, hogy verekedniük kell. (Nem.)

A fő párosítás bemérése most mást hozott, mint az utóbbi McGregor-vs-bárki-alkalmakkor. Siver valahogy egyáltalán nem tűnt megfélemlítettnek. Mérgesnek, annak igen, de a fújolást ő csak simán ilyen „akkor menjetek a fenébe”-legyintésekkel fogadta. Nyoma se volt a Poirier- és Brandao-féle begazolásnak. És Conor sem a szokásos beszpídezett vérvaddisznó-formáját hozta. További trah talk sem volt már, csak némi langyos szöveg az ír invázióról, meg arról, hogy készüljön Aldo. Továbbra sem a német az esélyes, de most már érdekesebbnek tűnik a párosítás. Ketrecre fel!

Conor McGregor 145 vs. Dennis Siver 146
Donald Cerrone 155 vs. Benson Henderson 156
Uriah Hall 186 vs. Ron Stallings 185
Norman Parke156 vs. Gleison Tibau 156

Cathal Pendred 171 vs. Sean Spencer 171
John Howard 170 vs. Lorenz Larkin 171
Zhang Lipeng 156 vs. Chris Wade 156
Patrick Holohan 125 vs. Shane Howell 125
Johnny Case 156 vs. Frankie Perez 155
Charles Rosa 145 vs. Sean Soriano 146

Matt Van Buren 205 vs. Sean O'Connell 206
Tateki Matsuda 125 vs. Joby Sanchez 126

td_ertesites.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr997086271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása