TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Testvéri szeretet és anyagfáradás – UFC Fight Night 59 Embedded – negyedik és ötödik epizód

2015.01.18. 19:12 td_interim

ufcfightnight591.jpg

Ma éjjel harc, de előtte van még egy kis elszámolni valónk. Az Embeddedekkel, mármint.

Felkészülés, nyilvános edzés. Sivert látjuk: csak a meccsideg érződik rajta, különösebb plusz nyomás nem. Ő Conor korábbi áldozataival szemben nem vette a lelkére azt a sok szart, ami az utóbbi hónapokban rá zúdult, csakis az edzésre koncentrált. Valamiért a Prince Naseem Hamed – Marco Antonio Barrera szituáció ugrik be, amikor Naz egy luxusvillában „gyúrt”, kristálycsillárok és medencék között, Barrera meg szép csendben élete legkeményebb felkészülésén acélozódott. Persze nagy különbség, hogy Sivernek sehol sincsenek olyan képességei, mint anno Barrerának voltak, és hát Conor sem ül még a trónon. Oké, Bendo – Cowboy nyílt edzés = brománc. Henderson szokás szerint jól néz ki, de Cerrone valahogy élesebbnek, és talán éhesebbnek is tűnik. Meglátjuk. Ahogy McGregor normális énjét is meglátjuk egy pillanatra, amikor Cowboy bemegy hozzá spanolni – de aztán álarc fel, indul a tai-chi-be oltott ketrec-show. Ami közben Ariel Helwani sztárriporter könnyes szemmel és rózsaszín iPhone-nal követi szerelme minden rezdülését. És jön a csattanó: a UFC nem szarral gurít, elhozta Jose Aldót, aki ugyanúgy ott ül majd a ketrec mellett hétfő éjjel, ahogy Conor tette Aldo legutóbbi címvédésénél. Mesteri húzás.

Média-nap, interjúk, farkasszemek – ahogy már írtuk, a showt nem a két főfasz visz el, hanem a két bró. A vége fele kicsit mintha megfáradt volna a UFN 59 mesterséges ízfokozása, és valahogy fű alatt közelebb lopóztak a rivaldafényhez a valódi érzelmek. Bendo és Cowboy együtt egyszerűen király és kész. A farkasszemek után bepillanthatunk Cowboy csatalakókocsijába, ahol mindeközben áll a bál: a kutya kirágta a kávészacskót, bepörgött, szétszedte a szobát, és hogy a hab is meglegyen a tortán, telehugyozta Cowboyék ágyát. Nem hiszem, hogy egy meccs célegyenesében akármelyik harcos életét is megkönnyítenék az ehhez hasonló kaotikus állapotok, de ezzel együtt abszolút megértem, miért döntött úgy Cerrone, hogy a flancos hotel helyett itt száll meg. Békés, otthonos, családias környezet, az ember szinte belefeküdne abba az összehugyozott ágyba. Magáról a bemérésről már mindent leírtunk, az viszont csak az Embeddedben derült ki, hogy Mickey Rourke is a városba érkezett, hogy kezet csókoljon Conor királynak. És az sem jött át a mérés videóján, hogy valóban, mennyire istentelenül csurig van, hát, gyakorlatilag MINDEN a csak McGregor kedvéért Bostonba érkezett írekkel. Tényleg egy egész hadseregnyi leprikón szorít érte – most már a királyon áll, beváltja-e az ígéretét. Embedded első, második és harmadik epizód.

td_polo_banner2.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr407086539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása