TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Gustafsson vs Rumble gála hőseinek útja az oktagonig

2015.01.18. 15:36 td_axl

ufn-sweden.jpg

Nem kertelek, b*szottul várom a január 24-i stockholmi UFC Fight Night gálát. Egyrészt a main card önmagában 8 elit atlétát vonultat fel, ami ritka manapság a szervezet mérkőzésszervezési gyakorlatában. Másrészt ezt a cardot Európába hozták, én pedig ott leszek, emelkedett adrenalin szinttel nyomtattam ma ki a jegyeket! Ha Stockholm, akkor egyértelműen Alexander Gustafsson, a ország MMA ikonja, telt ház lesz a TELE 2 Arénában. Anthony Rumble Johnson érkezik majd a svéd pokolba, hogy borzalmas horgait ott is ellője Guszti állára. A félnehézsúly ünneplőbe öltözik ezzel a párosítással, a Jones vs Cormier után pedig nagyok az elvárások, hogy minőségében is atom bunyót hozzanak a srácok. 

td_banner2.jpg

Hogy az európai piacot még inkább megmozgassák, érkezik Gegard Mousasi is, bár nem vagyok benne biztos, hogy a küzdősportok terén elkényeztetett hollandok annyira fókuszálnának a karrierjét nyomokban komolyan vevő Gegardra. A Jacaré elleni vereségét Hendo ellen feledtetné Mousasi, Hendo meg félnehézsúlyból jön le a Cormier elleni sima vereségét követően. A 15 év korkülönbség motiváció tekintetében lesz ellensúlyozva szerintem, nagyszerű küzdelemre várok. 

Jön még Phil Davis és Ryan Bader meccse is, vagyis a félnehézsúly felsőháza teszi tiszteletét, aki ezt a párosítást nyeri, az a következő kihívói kosárban találhatja magát. Alább találod az ilyenkor szokásos Road to the Octagon anyagot, ahol közelebbről ismerheted meg a main card 6 főszereplőjét. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr727085797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása