TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ő volt az új gyerek az osztályban – UFC Fight Night 59 Embedded, harmadik epizód

2015.01.17. 11:08 td_interim

conor_edz.jpg

Durván nyomja a UFC, az Embedded harmadik részében meglépték azt, amire senki sem számított. Nem engedték mikrofonközelbe Conort.

 

… de azért persze most sem maradunk McGregor-tartalom nélkül. Tom Egan, Conor egyik régi barátja és edzőpartnere mesél a kezdetekről. Egan a középiskolában ismerkedett meg McGregorral. Az akkor még messze nem Notorious Conor félúton került Egan osztályába. Tom volt az, aki megsajnálta az új gyereket és odament hozzá bemutatkozni. Ettől fogva vált McGregor „a levakarhatatlan sráccá”, mindenhova követte új barátját – a suli befejezése után a Kavanagh-edzőterembe is. És Egan volt az, aki bemutatta egymásnak az edzőt és Conort. Úgyhogy, srácok, ha utáljátok McGregort, most már tudjátok, kit kell hibáztatni azért, hogy eddig jutott!

 

És még: Siver interjúzik, Bendo jiu-jitsuzik, John „Doomsday” Howard Cowboy-t parodizál, maga Cowboy meg magánrepülőn száll Bostonba – nyugi, nincs itt semmi flancos pálfordulás, Cerrone a csatalakókocsival ment a városba, de aztán haza kellett ugrania ügyintézni, és a UFC reptette vissza a tett színhelyére.

A UFC Fight Night 59 Embedded első részét itt, a másodikat itt láthatjátok. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr967081659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása