TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Schaub: Lesnar csak seggrepacsizni tud

2015.01.16. 19:15 td_interim

brock_2.jpg

Új kérője akadt a hajlott kora ellenére még mindig kapós Brock Lesnarnak. Alistair Overeem és Frank Mir után most Brendan Schaub is bejelentkezett a nagy csekkért.

Ahhoz képest, hogy több mint három éve nem húzott MMA-kesztyűt, még mindig Brock Lesnar az egyik legforróbb téma a ketrecharcosok közt, hogy a reklámszakmáról ne is beszéljünk. Az elmúlt hónapokban egyre-másra jöttek a – legtöbbször csak spekulációszinten megmaradó – hírek, hogy a Next Big Thing unja a WWE-t, és kész visszatérni az igazi harc világába. Kerülgeti a Bellator, hívogatja a UFC, de egyelőre csak az a biztos, hogy jelenlegi munkaszerződése a pro wrestling szervezetnél márciusban lejár. Meg az, hogy Brock fogyózik. Brendan Schaub szerint viszont rosszul tenné, ha újra belépne a White-birodalomba, mert ő aztán egyből visszapofozná oda, ahonnan jött. Schaub a The Jason Ellis Show-ban nyilatkozott.

Kamubirkózni nem ugyanaz, mint a UFC-ben küzdeni. Seggrepacsit játszol. Tudod, mikor fogsz győzni, és mikor veszíteni. Ja, megerőltető a testednek. Remek. Ő nem edzett és versenyzett úgy, mint én. Ha visszajön a UFC-be, 100%, hogy visszaküldeném a kamubirkózásba.

Schaubnak arról is megvan a véleménye, miért neki kéne megadni a lehetőséget, ha egyszer tényleg eljön az idő, és miért nem Frank Mir-nek, aki, mivel 1-1-re áll a szőke óriással, mindenki szemében sokkal logikusabb választás lenne. 

Jobb az állóharcom, jobban védekezem a levitelek ellen, és a jiu-jitsunk is más. Mir egy leglock specialista. Én nem vagyok egy leglock-fazon.

Megmondjam még, milyen fazon nem Schaub? Sikeres. 10-5-ös összesített, 6-5-ös UFC mérlegével nem épp a nehézsúly legdélcegebb harcosa. Legutóbb ráadásul elég csúnyán elintézte Travis Browne. De, persze, álmodozni és szövegelni mindig lehet.

td_polo_banner2.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr457067623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása